• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 21 °C

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ödülleri sahiplerini buldu

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ödülleri sahiplerini buldu
Pandemi nedeni ile yapılamayan Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 2019-2020 yılları basın ödülleri, düzenlenen tören ile sahiplerini buldu.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2019-2020 yılları Basın Ödülleri, düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Törende İsa Akar ve Ömer Ali Yetgin’e ödülünü veren Vali Ersin Yazıcı, başarılarını ödülle taçlandıran tüm basın mensuplarını tebrik etti.
Pandemi nedeni ile yapılamayan Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 2019-2020 yılları basın ödülleri, düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. Törene Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekilleri, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Özlenen Özkan, AGC Başkanı Mevlüt Yeni, İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, ATSO Başkanı Davut Çetin, OSB Başkanı Ali Bahar, siyasi parti temsilcileri ve AGC üyeleri katıldı.
antalya-gazeteciler-cemiyeti.jpgTören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. AGC Başkanı Mevlüt Yeni'nin konuşması ile devam eden törende sırası ile ödüller sahiplerini buldu.

antalya-gazeteciler-cemiyeti-002.jpgTüm Arkadaşlarımı Tebrik Ediyorum
“Yılın Haberi” dalında birinciliği paylaşan İHA muhabiri İsa Akar ve Ömer Ali Yetgin’e ödüllerini veren Vali Yazıcı, "Güzel bir an için bir aradayız. 2 yıldır yapılamayan ve bu yıl yapılan ödül töreninde başta sahnedeki arkadaşlarım olmak üzere ödül kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.
antalya-gazeteciler-cemiyeti-001.jpgYazılı Basında Yılın Gazetecileri
2019 yılında yazılı basında alınan ödüller şu şekilde: Son Haber Gazetesi'nden Ömer Yetgin, 'Yürek burkan tablo' haberiyle, İHA Muhabiri İsa Akar da 'Teknoloji mezara girdi' haberiyle yazılı basında yılın gazetecileri ödülüne layık görüldü. Araştırma-inceleme dalında Akdeniz Gerçek Gazetesi'nden Nizamettin Özman, 'Gelin kardeş olalım' yazı dizisiyle ödüle layık görüldü. Röportaj dalındaki ödül de Antalya Körfez Gazetesi'nden, 'Kalbinden doğuranlar' haberiyle Fatih Haktan Coşkun'a verildi. Güncel yazı dalında Akdeniz Gerçek Gazetesi'nden Songül Başkaya'ya, 'Değerini bilmediğimiz Antalya' yazısıyla verildi. Spor haberinde ödül verilmedi. Ekonomi dalında 'Milli servet hurdaya çıktı' haberiyle İHA Muhabiri Suat Metin'e ödül verildi. Turizm dalında Hürriyet Gazetesi'nden Ceren Deniz, 'Küçük kasabadan turizmin başkentine' haberiyle ödüle layık görüldü.
2020 yılında ise; Haber dalında, İHA İsa Akar 'Elektronik kelepçe çığlığı', Araştırma inceleme, Hürriyet Akdeniz Ceren Deniz 'Suya hasret', Röportaj, Güney Haberci Aksu Gazetesi Hilal Kara 'Akıllı insan bu kadar yaşamaz', Güncel Yazı, My Gazete Emin Altıner, 'Öyle bir geçer zaman ki', Spor haberi, Hürriyet Akdeniz Ceren Deniz, 'Yazık bu çocuklara', Ekonomi, Akdeniz Gerçek Gazetesi Nizamettin Özmen, 'Karaköy odağında sulu tarım', Turizm Hürriyet Akdeniz Ceren Deniz 'Açık büfe evrim geçirdi', Yılın görüntüsü dalında Burak Yalman 'Halı izdihamı' adlı eserleri ile ödül aldılar.
antalya-gazeteciler-cemiyeti-003.jpg
Televizyon Dalı
2019 yılında Televizyon dalında da alınan ödüller ise, Haber dalında Kanal V Den Mehmet Akif Arıcı, 'Kemer değil, ölüm tokası' haberiyle ödüle layık görüldü. Program dalında ödül de, yine Kanal V'den Ali Buldu, 'Yüksek tansiyon Vali Karaloğlu ile deniz altında' programıyla verildi. Güncel haber fotoğrafı dalında 'ölümün kıyısında', spor haber fotoğrafı dalında ise 'gururlu rekor' fotoğraflarıyla İHA Muhabiri Suat Metin ödüle layık görüldü. Çevre ve turizm fotoğrafı dalındaki ödül de 'dalgalarla dans' fotoğrafıyla İHA Muhabiri İsa Akar'a verildi. 
2020 yılında ise aynı dalda alınan ödüller, Haber Kanal V Sevgi Gümüş, 'Mavi suların altında hayat var', Program, Kanal V Gözde Gürgöze, 'Görmeden gitme', En iyi görüntü Kanal V Emre Cesur, 'Görmeden gitme Alanya tanıtım' şeklinde oldu.

Yılın Radyocusu
2019 yılında Yılın radyocusu ödülü TRT Antalya Radyosu Ndan Gıyasettin Koray Turgan'a 'Emin Altıner ile Kaleiçi özel röportaj' isimli programıyla verildi. Sayfa tasarım ödülüne ise Antalya Körfez Gazetesi'nden Abdullah Yüksek layık görüldü.
2020 yılında yılın radyocusu ödülü ise TRT Emre Altınışık 'Aşık atışması' programına verildi. Sayfa Tasarımı Kategorisinde 2020 yılı ödülü ise Hilal Gazetesi Menekşe Karakuş '29.02.2020-1.Sayfanın oldu. 2020 yılında yılın internet gazetesi ise Lider Gazete'nin oldu.

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.