• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Anı Tur'un 30.yılı Madrid'de-1

Anı Tur'un 30.yılı Madrid'de-1
Anı Tur 30’uncu yılını Ege ve Akdeniz bölgesindeki acenteler, iş ortakları ve turizmcilerinin de yer aldığı 180 kişilik bir kafileyle İspanya’da kutluyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ,TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL/MADRİD-İSPANYA
 Türkiye’nin büyük tur operatörlerinden Anı Tur 30’uncu yılını Ege ve Akdeniz bölgesindeki acenteler, iş ortakları ve turizmcilerinin de yer aldığı 180 kişilik bir kafileyle İspanya’da kutluyor. Madrid’de Hotel Miguel Angel Medici Meeting Room’da düzenlenecek Anı Tur’un 30. Yıl Kutlama Töreni’nde Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal bir konuşma yapacak ve plaket töreni yapılacak.

ani-tur-veli-1.jpg

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal “2014 yılını uğurlamaya başladığımız şu günlerde, başarılı geçen bir yılın yorgunluğunu atmak ve Anı Tur’un 30. Yıl Dönümü’nü kutlamak için 09 -12 Aralık 2014 tarihleri arasında  3 gece 4 gün Madrid gezisi düzenledik” dedi.

anitur2.jpg

PROGRAM

Anıtur”un 3 gece 4 gün sürecek olan 30’uncu yıl Madrid gezisi programı şöyle:

MADRİD GEZİSİ
1.Gün: İstanbul-Madrid uçuşu için Sabiha Gökçen Havaalanı’nda buluşma. 10:15’te Pegasus Havayoları’nın PC 537 kodlu seferi ile hareket ve yerel saatle 13:45 Madrid’e varış. Daha sonra Madrid’de panoramik şehir turu. Dünyanın ikinci en büyük boğa güreşi arenası olan Las Ventas ve Alcala Caddesi’nden ziyaret.  Daha sonra Bereket Tanrıçası Kibele Heykeli'nin de bulunduğu Paseyo Castelinia, Gran Via Caddesi ve Plaza Espana, Kraliyet Sarayının bulunduğu Sol Meydanı gezilecek. Plaza Mayor ve Sol Meydanı’nda verilecek serbest zamanda yerel lezzetleri tadılacak. Geziden sonra konuklar 18:00’de otele hareket edecekler.

2.GÜN: MADRID VE TOLEDO GEZISI
Kahvaltı sonrası serbest zaman veriliyor ve Madrid’den Toledo turuna gidiliyor. Avrupa'nın en eski ve en güzel yerleşim birimlerinden olan Toledo'da büyük katedral geziliyor. Ünlü ressam El Greco'nun en önemli eserlerinden birinin bulunduğu Santa Tome kilisesi ve Yahudi mahallelerinin geziliyor. Madrid'e dönmeden önce geleneksel Toledo maden işçiliği ile kılıç fabrikası ve hediyelik eşya showroomundan alışveriş imkânı veriliyor.

MADRİD ŞAHESERLERİ
15:30’da Madrid Şaheserleri Turu başlıyor.Avrupa kapısı olarak denilen Torres de Europa, dünyanın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid’in stadyumu Santiago Bernabeu, Gran Via, Kraliyet Sarayı, İspanya Meydanı (Don Kişot Heykeli), opera binası, Almudena Katedrali, Plaza Mayor, Sol Meydanı, Kibele Meydanı geziliyor. Dünyanın en önemli ilk üç müzesi arasında yaralan Prado Müzesi, Neptün Çeşmesi ve İspanya'nın tek botanik bahçeli tren istasyonu olan Atocha görülecek yerler arasında yer alıyor.

ani-tur-eglence-veli5.jpg

3.GÜN: MADRID’DE KUTLMAMA TÖRENI

Kahvaltı sonrasında Madrid’de serbest zaman veriliyor.
11:00-12:00 arasında Hotel Miguel Angel Medici Meeting Room’da Anı Tur’un 30. Yıl Kutlama Töreni gerçekleşecek.  Törende Anıtur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal bir konuşma yapacak ve plaket töreni yapılacak.
Akşam 19.30’da Flamenko Gecesi’ne katılınıyor. İspanya’nın dünya kültürüne hediyesi olan, acıların, hüznün dans ve müzikle teatral yansıması izleniyor. Flamenko gösterisi şehrin en tanınmış ve en iyi performansının sahnelendiği lokallerden Villa Rosa’da izleme fırsatı yakalanıyor.
4.Gün: Madrid’den İstanbul’a dönüş başlıyor. Havaalanına transfer yapılarak 14:25’te Pegasus Havayollarının PC 538 kodlu seferi ile 19:35’de İstanbul’a varılıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.