• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

American Cruise Lines yeni sınıf kıyı gemilerini tanıtıyor

American Cruise Lines yeni sınıf kıyı gemilerini tanıtıyor
American Cruise Lines’ın yleni Patriot sınıfı gemileri 125 yolcu barındırırken, kıyı gemileri 100 yolcu kapasitesine sahip olacak.

MARYLAND - American Cruise Lines, beşinci ve altıncı Project Blue kıyı gemilerinin 2025'te geleceğini ve Patriot sınıfının tanıtımını gerçekleştireceklerini söyledi.

125 yolcu kapasiteli kardeş gemilere American Patriot (Haziran 2025'te gelecek) ve American Pioneer (Kasım 2025'te varacak) adı verilecek.

American Cruise Lines, Patriot sınıfının "ayırt edici özelliğinin" geniş kabinler olacağını söyledi. 300 metrekare ile 620 metrekare arasında değişen her kamaranın özel balkonu olacak.

American Patriot ve American Pioneer'ın her biri beş güverteye ve 56 kamaraya sahip olacak. Gemilerin dördüncü güvertesi, 420 ila 620 metrekare arasında değişen tamamı süitlerden oluşan konaklama birimleri sunacak.

American Cruise Lines, geniş salonların "misafirleri benzer düşüncelere sahip gezginlerle gevşemeye ve sosyalleşmeye çağırarak, Doğu Yakası'nın büyüleyici uğrak limanlarında heyecan verici keşiflerle geçen bir günün ardından unutulmaz dostluk anlarını teşvik edeceğini" söyledi.

Her iki yeni gemide de birinci güvertede konuklara her koltuktan su manzarası sunan bir ana salon ve restoran yer alacak. Beşinci güvertede American Patriot ve American Pioneer, Skywalk yürüyüş parkuru, kapalı Sky Lounge, açık güneşlenme terası ve rahat kafe dahil olmak üzere oturma, yemek ve fitness alanları sunacak.

american-cruise-lines-002.jpgamerican-cruise-lines-002.jpg

Yeni gemilerde ayrıca üçüncü güvertede Bow Terrace ve Horizon Lounge'un yanı sıra dördüncü güvertede kapalı fitness merkezi de yer alacak.

Patriot sınıfı gemiler, Project Blue'nun ilk dört gemisi olan Coastal Cats'ten daha fazla yolcu barındıracak. American Eagle ve American Glory 2023'te görücüye çıktı, American Liberty ve American Legend ise bu yıl hizmete giriyor.

Coastal Cats gibi Patriot sınıfı kıyı gemileri de ACL'nin Maryland'deki bağlı tersanesi Chesapeake Shipbuilding'de inşa edilecek. Her iki Patriot sınıfı gemi de, 2025'ten itibaren Florida kıyısı ve Keys'te 15 günlük yolculuklar da dahil olmak üzere ABD Doğu Kıyısı boyunca yukarı ve aşağı güzergahlarda seyredecek. Bu daha uzun Florida güzergahı, bu yıl Florida Körfez Kıyısı'nda gerçekleştirilen Costal Cat seferlerinin başlatılmasını takip ediyor.

Bu haber toplam 673 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.