• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 18 °C

American Cruise Lines hibrit gemi filosunu tanıttı

American Cruise Lines hibrit gemi filosunu tanıttı
American Cruise Lines her yere gidebilen hibrit yolcu gemilerinden oluşan yeni bir filoyu duyurdu.

MIAMI / FLORİDA - American Cruise Lines ABD pazarı için tasarlanmış, her yere gidebilen hibrit yolcu gemilerinden oluşan yeni bir filoyu duyurdu. Yeni inşaların kod adı olan Project Blue, 12 hibrit katamaran kardeş gemi geldiğinde ülkenin yerel kıyı yolculukları için mevcut kapasitesini iki katından fazlasına çıkaracak. İlk ikisi 2023'te Doğu Yakası güzergahlarını sunacak ve şirketin ilk iki ABD yapımı küçük gemisinin adaşı olan American Eagle ve American Glory olarak adlandırılacak.

american-cruise-lines.jpgamerican-cruise-lines-charles-b.-robertson-002.jpgAmerican Cruise Lines Başkanı ve CEO'su Charles B. Robertson'a göre amaç, kelimenin tam anlamıyla her yere gidebilen bir gemi inşa etmekti.

"Project Blue, New England limanları için yeterince küçük ve Alaska İç Geçidi için yeterince istikrarlı, Atlantik Intracoastal Waterway için yeterince sığ bir taslak ile bir tasarım mücadelesi olarak başladı. Bu tekneler neredeyse her yerde çalışabilir ve 12 tanesi olacağı için Amerika Birleşik Devletleri'nin her yerine konuşlandırılacaklar ”dedi.

american-cruise-lines-charles-b.-robertson-003.jpgCharles B. Robertson sözlerini şöyle sürdürdü: “Hibrit gemilerin 12'si de Salisbury, MD'de Chesapeake Shipbuilding tarafından inşa edilecek ve ilk ikisi yapım aşamasında ve 2023'te teslim edilecek. 241 fit uzunluğunda ve 56 fit genişliğinde, her Project Blue gemisi 109 kişiyi ağırlayacak alana sahip olacak. yolcu ve 50 mürettebat. Her biri, hem sığ taslak erişimi hem de göller, nehirler, koylar ve Amerika'nın kıyı şeridi boyunca istikrarlı bir seyir sağlayan hibrit katamaran tasarımına sahip olacak.

american-cruise-lines-charles-b.-robertson-004.jpgamerican-cruise-lines-charles-b.-robertson-005.jpgChesapeake Shipbuilding ile birlikte ülkedeki ilk modern nehir teknelerini inşa ettik. Şimdi, yurt içi keşifler için yeni bir gemi tasarımını daha tanıtmaktan gurur duyuyoruz. American, 30 yılı aşkın bir süredir küçük gemi geziciliği konusunda uzmanlaşmıştır ve eve yakın seyir olanaklarını yenilemeye ve genişletmeye devam ediyoruz.

american-cruise-lines-charles-b.-robertson-006.jpgMiami, FL Studio DADO, büyük standartlardan süitlere ve bekarlara kadar değişen 56 kamara var. Gemide bulunan zarif, modern dekor uzmanlıkları sergiliydr. Her gemide 270 derecelik manzaraya sahip geniş bir ön salon yer alıyor.

Bu haber toplam 955 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.