• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 19 °C

Almira Hotel, Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı

Almira Hotel, Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı
Bursa’nın 35 yıllık 5 yıldızlı Almira Hotel’i, aldığı Kalite Yönetim Belgesi ile misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

BURSA- Hizmet kalitesiyle ve profesyonel çalışan kadrosuyla sektöründe yeniliklere öncülük eden Bursa’nın 35 yıllık 5 yıldızlı Almira Hotel’i, aldığı Kalite Yönetim Belgesi ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Bursa’nın merkezinde yer alan ve şehrin ilk 5 yıldızlı konaklama tesisi unvanına sahip Almira Hotel, 35 yıldır değişmeyen hizmet kalitesi ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Yeşil Yıldız, Turuncu Bayrak, Sıfır Atık, Güvenli Turizm belgelerine de sahip olan Almira Hotel, bu yıl da misafir memnuniyetini en üst düzeyde tutma anlayışını benimseyerek almaya hak kazandığı, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile sunduğu hizmet kalitesini tescilledi.

almira-hotel-011.jpgalmira-hotel-012.jpg

almira-hotel-010.jpgÇalışan devir oranının çok düşük olduğu ve uzun yıllardır kıdemli personel kadrosu ile hizmet veren Almira Hotel’in yönetimi, kalitesini ve kurum içi motivasyonun kaynağının çalışanların kendilerini değerli hissetmesi olduğuna inanıyor. Çalışanlarının eğitimine ve gelişimine önem veren Almira Hotel, en üst standartlara ulaşmak için kurduğu İç Denetim Ekibi ve Kalite Yönetim Uzmanı’nın yürüttüğü çalışmalar ile beraber misafir memnuniyetinin sağlandığından emin oluyor. Almira Hotel bu titizliği sayesinde, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş standartlara sahip olduğunu göstererek ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Güler yüzlü personel kadrosu, üst düzey konaklama hizmeti ve birbirinden lezzetli yemekleri deneyimlemek için Almira Hotel’e davetlisiniz!

almira-hotel-009.jpg

Almira Hotel Hakkında:

Almira Hotel Thermal Spa & Convention Center, 1987 yılından bugüne, Bursa’nın 5 yıldız kategorisine sahip ilk tesisi olarak hizmet veriyor. Bursa şehir merkezinde yer alan Almira Otel, Uludağ’a 35 km., Yenişehir Havaalanı'na 40 km. uzaklıkta ve Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ne yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Almira Hotel, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı, profesyonel ekibi ve 35 yıllık deneyimi ile kategorisindeki en iyi lokal otel ünvanını taşımaktadır. 25.000 m2lik alana yayılmış tesisin farklı ihtiyaçlar ve kullanım amaçları için tasarlanmış 203 odası, 12 çok amaçlı salonu, 5 farklı konsept sunan restaurantları ve 1800 m2lik alana yayılmış Spa tesisi bulunmaktadır. Almira Hotel; Güvenli Turizm Sertifikası, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi, Sıfır Atık Belgesi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve Turuncu Bayrak sahibidir.
almira-hotel-013.jpgalmira-hotel-015.jpg

Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.