• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Algotherm'e akademi ödülü

Algotherm'e akademi ödülü
Silkar Turizm'in Yaz Kozmetik’i denizin sağlık ve güzelliğini SPA tutkunlarına taşıyan ürünü Algotherm, en iyi spa ürünü akademi unvanına layık görüldü.

ANTALYA-Silkar Turizm iştiraki olan Yaz Kozmetik’in, denizin sağlık ve güzelliğini SPA tutkunlarına taşıyan ürünü Algotherm, en iyi spa ürünü akademi unvanına layık görüldü. Geniş ürün yelpazesiyle ruhu ve bedeni mavi yolcuklara götüren Algotherm, Antalya’da gerçekleştirilen 1. Ulusal Spa&Welness Kongresi’nde ‘yılın SPA’ ürünü seçildi.

 

Turizme yaptığı yatırımlarla sektördeki konumunu güçlendiren Silkar Holding’in iştiraki olan Yaz Kozmetik, Antalya The Marmara Otel’de Kültür Bakanlığının’da katkılarıyla  düzenlenen organizasyonda; Türkiye pazarında bulunan, SPA ve Thallasso merkezlerinde kullanılan cilt ve  vücut bakım ürün yelpazesine sahip ,ürün serisinin üreticisi veya dağıtıcısı  firmalar arasından ‘Gazi Üniversitesi Akademi Ödülü’nü  almaya hak kazandı.

 

16 farklı kategoride ödül verilen kongrede, ürünlerin etkinlik, koku, çeşitlilik, yenilik, gramaj, ambalaj, kolay taşınabilirlik, kullanım kolaylığı, teknik bilgi ve destek alma imkanı ile cruelty-free özellikleri göz önünde bulundurularak gerçekleşen değerlendirmede sonucunda Algotherm, kamuoyu anketi ve konusunda uzman kişilerden oluşan jüri tarafından ‘yılın SPA’ ürünü unvanına layık görüldü.

 

Thalasso terapinin lider markası: Algotherm

Deniz kozmetiği ve thalasso terapi alanındaki ilk çalışmalar Fransa’daki Algotherm Laboratuarları’nda 1962 yılında başladı. Algotherm, Fransız pazarında kendini bio-teknolojik araştırmalar ile güzellik ve sağlık için en iyi elementleri bulabilmek için yosun işlemeye adamış ilk laboratuardır. Uzun yıllar süren çalışmalar sonunda laboratuar, 1971 yılında kendi adıyla Algotherm güzellik ve sağlık ürünlerini yarattı. Algotherm, Fransa’da deniz kozmetiği ve thalasso terapi pazarında öncü ve lider bir marka haline geldi.

 

Tamamen doğal olarak üretilen Algotherm ürünleri, açık ve derin denizlerden arıtılarak elde edilen deniz suyu, aktif maddeler ve yosun özleri içeriyor. Derinlerdeki deniz suyu ve insan bedeni arasındaki biyolojik benzerlik dolayısıyla Algotherm ürünleri, cildin derinliklerine kolayca işliyor, cildi besleyerek canlılık kazandırıyor, benzersiz bir mineral katkı sağlıyor. Vücudu forma sokuyor, metabolizmayı uyararak dolaşımı düzenliyor, vücudu toksinlerden arındırıyor. Yorgunluğu gideriyor, kasları rahatlatarak esnekliği artırıyor.

 

Holistik felsefedeki 5 duyunun (Görmek, Duymak, Koklamak, Dokunmak, Tatmak) hepsini ayrı ayrı uyararak zindelik kazandırıyor, içinizdeki enerjiyi ve gücü açığa çıkarıyor. Akıl, ruh ve bedensel bütünlüğü esas alıyor.

 

Silkar hakkında  www.silkar.com

Silkar Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş., LykiaGroup çatısı altında yer alan LykiaWorld Ölüdeniz, LykiaLodge Kapadokya, LykiaWorld & LinksGolf Antalya, LykiaLinksGolf Antalya ve LykiaConference Türkiye’nin yatırımcısı ve işletmecisidir. Turizm sektörüne 1980’li yıllarda giren Silkar, dinlence turizmi konusunda ilkler arasında yer almış ve ülkemizde önderlik yapmış bir kuruluştur. Ölüdeniz ve Kapadokya’daki LykiaConference toplantı ve kongre merkezleri ile kongre ve konferans turizmi alanında da hizmet vermektedir. Silkar, Serik ilçesinde Köprüçay’ın denize döküldüğü 1 milyon m²'lik alan üzerine inşa ettiği Türkiye’nin ilk ‘links golf’ sahası LykiaLinksGolf ve LykiaWorld & LinksGolf Antalya tesisini, 2008 yazında hizmete sunmayı hedeflemektedir. Gerek ulusal gerekse uluslararası golfseverlerin ilgisini bölgeye yöneltecek bu büyük yatırımı ile Silkar, Antalya ve Türkiye’nin markalaşması adına önemli bir girişimin öncülüğünü üstlenmektedir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.