• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 17 °C

Akdeniz’in maviliğinde masal gibi bir düğün yapın!

Akdeniz’in maviliğinde masal gibi bir düğün yapın!
Akra Hotels, hayatının en anlamlı ‘Evet’ cevabını verecek çiftlere, bu sezonda da masal gibi bir düğün yaşatmaya hazırlanıyor.

ANTALYA- Antalya’nın en güzel lokasyonunda bulunan ve şehrin güzelliğini Beydağları’nın manzarasıyla birleştiren Akra Hotels, hayatının en anlamlı ‘Evet’ cevabını verecek çiftlere, bu sezonda da masal gibi bir düğün yaşatmaya hazırlanıyor.

Yeşilin ve mavinin birleştiği noktada bulunan bahçesinde ya da çok şık dekore edilmiş balo sonunda, çiftlerin tercih ettiği mekâna yönelik hizmet sunan Akra, profesyonel hizmetin yanı sıra daima hatırlanacak masal gibi bir düğün gerçekleştirmek için hayal edilen her şeyi en ince ayrıntısına kadar detaylandırıyor.

akra-hotels,.jpgProfesyonel ekibine, şık detayların ve gurme lezzetlerin eşlik ettiği bir organizasyonu özel fırsatlarla evlenecek çiftlere sunan Akra Hotels; açık ve kapalı alanlardaki toplam 500 kişi kapasitesi, sunduğu danışmanlık hizmeti, misafirperverliği ve etkili çözümleriyle hem genç çiftlere hem de misafirlerine keyifli bir akşam yaşatıyor.

Müşteri memnuniyetini kendine misyon edinen Akra Hotels; hafta içi düğününü ve kına gecesi organizasyonunu burada gerçekleştirecek çiftlere ayrıca %15 indirim fırsatı da sunuyor.

akra-hotels,-001.jpgEn heyecanlı yolculuklardan birisi olan düğün gününe hazırlık sürecinin en başından, en sonuna kadar çiftlerin daima yanında olan ve onlarla bu heyecanı yaşayan Akra Hotels, düğün sonrasında da balayı süitini yeni evli çiftlere dinlenebilmeleri için bir geceliğine hediye ediyor.

akra-hotels,-002.jpgAKRA HOTELS HAKKıNDA:

Lüks otel pazarındaki misyonunu sayılara odaklı turizm anlayışının ötesine taşıyan Akra; duygu ve deneyimlere dayalı; dokunuş, lezzet, koku, ses ve sağlıklı yaşam kodlarını destekleyerek, turizm sektörüne farklı bir soluk kazandırdığı yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social ile yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermektedir.

Akdeniz ve Bey Dağları manzaralı Deluxe ve Suit odaların içinde olduğu toplam 471 odasıyla Akra; gastronomiden eğlenceye, müzikten spora kadar birçok alanda adından bahsettirerek, zirvedeki yerini korumaya devam etmektedir. Tour of Antalya ve Akra Gran Fondo Bisiklet Yarışı, Akra Caz Festivali ve Meze Festivali gibi uluslararası üç büyük etkinliğe ev sahipliği yapmakta; bunların yanı sıra, Akra Talks söyleşileri ve Akra Açıkhava Sineması gibi mini etkinliklerle misafirlere unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

akra-hotels,-003.jpgYaklaşık 5500 m2 alana kurulu, Akra Fit ve TheLifeCo Akra Antalya’da; kapalı yüzme havuzu, kapalı havuz bağlantılı ısıtmalı açık havuz, sauna, dinlenme odaları, buhar odası, masaj odaları, cilt ve vücut bakım odaları, tedavi odaları, detoks uygulamaları ve Türk hamamıyla tatili, yorgunluk atma fırsatı olarak değerlendirmek isteyenler için de ideal bir ortam sunmaktadır.

Toplantı salonlarının her biri gün ışığı almakta olup, hepsi deniz manzaralı ve balkonludur. Akdeniz’in engin maviliğine bakan eşsiz panoramasına sahip yemyeşil bahçesi ile hayallerinizdeki düğünü gerçek kılan Akra, düğünlerin vazgeçilmez adresi olmaya devam etmektedir.

10. katta yer alan Asmani, açık ve kapalı alana sahip deniz manzaralı Panora, ruhunuzu dinlendiren havuz başında konumlanmış The 251 Social Club, caz müziğin hayat bulduğu The 251 Soul Bar ve Küba esintilerini hissedeceğiniz Pablito ile Akra’da sizleri benzersiz bir gastronomi deneyimi beklemektedir.

3 yetişkin açık havuzu, 1 çocuk açık havuzu, falezler üzerindeki platform plajı ile havuz ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. Sporcu dostu olan Akra’da; basketbol, plaj voleybolu, masa tenisi, 4 tenis sahası ve şehirde bisiklet sürmeyi özleyen misafirlerimiz için ücretsiz bisiklet kiralama imkanı mevcuttur. 2022 itibariyle Akra, Bisiklet Dostu Otel sertifikası alarak, hizmetlerine bisiklet dostu uygulamaları da eklemiştir.

Bu haber toplam 1947 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.