• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Air France iş seyahatini yeni boyut

Air France iş seyahatini yeni boyut
“Economy Flex” , yenilenen kabinler, yeni gurme lezzetler ve geleneksel hizmet anlayışı ile birleşince, Air France bu kulvarda da yeni bir boyuta çıkıyor.

PARİS- Air France iş seyahatine çıkan yolcularına pazardaki en iyi ve yenilikçi ürünü sunarak orta mesafeli iş seyahati uçuşlarında rekabette ön plana çıkmayı hedefliyor. İş dünyası profesyonelleri için özel olarak tanımlanan “Economy Flex” , yenilenen kabinler, yeni gurme lezzetler ve geleneksel hizmet anlayışı ile birleşince, Air France bu kulvarda da yeni bir boyuta çıkıyor.

Kısa bir süre önce yeni uzun mesafeli uçuş kabinlerini duyuran Air France, şimdi de 50 milyon Euro’luk bir yatırımla orta mesafeli uçuş ağında lüks sınıfa yükselmeye devam ediyor. Air France, bu yatırıma başlamadan önce müşterilerini dinledi, seyahat yöneticileriyle anketler düzenledi ve yaklaşık 10.000 kişiden geri bildirim aldı.
Air France'ın Başkan ve CEO'su Frédéric Gagey "Air France'ı ürünleri ve hizmetleri açısından dünyanın öncü hava yolları arasında yeniden konumlandırıp Avrupa kalkışlı uçuşlarda her bir müşterinin birinci tercihi haline gelmek, Perform 2020 planının stratejik bir önceliğidir" dedi.

air-france2.jpg

YENİ VE DAHA KONFORLU KOLTUK
Nisan 2015'ten itibaren Air France, orta mesafeli filolarında kabin koltuklarını kademeli olarak tamamen yeniden tasarlayarak değiştiriyor. Tüm kabinlerde yüksek kaliteli deriyle döşenen koltuklar, varış noktasına ulaşmadan önce çalışmak, dinlenmek ve uçakta sunulan yemeğin tadını çıkarmak için ideal olan optimum seyahat konforunu sunuyor.
2015'in ilk yarısında 24 adet Airbus A319 modeline yeni koltukların yerleştirilmesi ile başlayan yenilikler, 2016'nın ilk yarısında 25 adet Airbus A320 modelinde yapılacak koltuk değişiklikleri ile devam edecek. Air France orta mesafeli uçuşları için toplamda 7800 koltuk değiştirilecek.

DAHA FAZLA GURME LEZZETLERİ
Air France, Business Class segmentinde en kısa mesafeli uçuşlarda bile yolculara sabah tam kahvaltı (kahve, çay, meyve suyu, ekmek ve hamur işleri), günün diğer saatlerinde bir atıştırmalık veya soğuk yemek sunuyor. Daha uzun uçuşlarda ise uzun mesafe uçuşlarına uygun servis yapıyor. Yolculara hoş geldiniz içeceği, sıcak yemekler, şarap servisi, gurme kahve ve likör ikram ediliyor. Ayrıca tüm uçuşlarda fırından yeni çıkmış hamur işi çeşitleri ve sıcak ekmek servisi de yapılıyor.
Economy sınıfında ise, kısa uçuşlarda tüm müşterilere günün saatine göre büyük boy kruvasan, baharatlı yiyecek seçenekleri, tatlı seçenekleri veya gurme sandviçler sunuluyor. Uzun mesafe uçuşlarında müşterilerin sıcak yemek alma imkanları da var. Uçuş boyunca tüm kabinlerde yolcular, alkollü veya alkolsüz çeşitli içecekleri isteyebiliyorlar.

KABİNDE DE BAĞLI KALIN!
Air France, Orange ile işbirliği yaparak kısa süre içinde internette gezinme, e-postalarını okuma, televizyon veya dizi izlemeleri için yolcularına uçuş sırasında Wi-Fi hizmeti sunacak. 2015'in yaz aylarından itibaren başlayacak ve üç aylık bir deneme süresi olacak Orange ve Air France işbirliğinde, kısa ve orta mesafeli uçuşlarda iki Airbus A320 modelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi sunulacak.

İŞ SEYAHATİNE ÇIKANLAR AIR FRANCE'IN ANA İLGİ ODAĞI
Ücretlendirme açısından Air France, iş dünyası profesyonellerine özel “Economy Flex” şeklinde adlandırdığı yeni bir bilet seçeneği tanımladı. Ücretlendirme açısında yaptığı bu tanımlama sonrası bilet satışları Ocak 2015'ten itibaren yapıldı ve bu uçuşlar Nisan 2015'te başladı.

AIR FRANCE “ECONOMY FLEX”, YOLCULARA PEK ÇOK AVANTAJ SUNUYOR.
Biletler ilave ücret ödenmeden değiştirilebilir veya iade edilebilir*,
Müşteriler başlangıçta planlanan uçuştan önce aynı gün için ilave ücret ödemeden uçuş değişikliği yapabilirler**,
Hızlı ve kolay bir havaalanı deneyimi için Skypriority hizmetlerine erişim sağlayabilirler,
Uçak içinde yolculara Economy kabininin ön kısmındaki koltuklar sunulur ve bu şekilde öncelikli biniş ve inişten faydalanırlar,
Yeni teklif mevcut diğer ücretlendirme seçenekleriyle birlikte kullanılabilir. Örneğin bir müşteri, gidiş uçuşu için “Economy Flex” ücretiyle rezervasyon yaparken dönüş uçuşunda “Mini” ücretlendirme seçeneğini kullanabilir,
23 kiloyu aşmayan ücretsiz check-in bagaj hakkı vardır. 12 kiloyu aşmayan bir çanta veya aksesuar (el çantası, dizüstü bilgisayar, kamera) kabine alınabilir,
Flying Blue (sık seyahat eden yolcu) programının parçası olarak yolcular Mil kazanabilir.
Kapsamlı ağı, geniş uçuş saati seçenekleri ve yenilikçi hizmetleriyle Air France, gücünü en iyi şekilde kullanarak en iyi hizmeti sunmayı ve böylelikle iş seyahatine çıkan yolcuların ayrıcalıklı ortağı haline gelmeyi amaçlıyor.

*Aynı rezervasyon sınıfına ait olan biletler ilave ücret ödemeden değiştirilebilir.

**Koltuk doluluk durumuna bağlıdır.

AIR FRANCE - KLM HAKKıNDA
Havayolu sektörünün öncü havayolu şirketlerinden biri olan Air France 1933 yılında kurulmuş ve Fransa’nın en büyük havayolu şirketidir. KLM ya da diğer adıyla Hollanda Kraliyet Havayolları 1919 yılında kurulmuştur. Merkezi Amsterdam Schiphol olan KLM aynı isimle hala faaliyet gösteren dünyanın en eski havayoludur. 2004 yılındaki ile birleşmeden oluşan Air France KLM Grubu 2014 yılında 77.4 milyon yolcu taşımıştır. Air France KLM Grubu, Paris ve Amsterdam merkezlerinden, 103 şehirde 231 noktaya uçmaktadır. Air France KLM aynı zamanda SkyTeam havayolu birliğinin kurucusu olarak, yolcularına dünya çapında 177 ülkede, 1052 şehre, günde 16.323 uçuş imkanı sağlamaktadır.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.