• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 13 °C

Air Arabia'da yeni rota

Air Arabia'da yeni rota
Air Arabia, Moroccan birliği, turistler ve iş adamları için önemli bir bağ sağlayarak Maroc Kuzey Afrika ve EuroAirport arasındaki ağını genişletiyor.

DUBAI- Air Arabia 25 Ekim 2009"dan itibaren, Maroc EuroAirport"tan Kazablanka"ya uçuyor olacak. Bu yeni güzergahı açmakla, Air Arabia, Moroccan birliği, turistler ve iş adamları için önemli bir bağ sağlayarak Maroc Kuzey Afrika ve EuroAirport arasındaki ağını genişletiyor.

25 Ekim 2009"dan itibaren, Air Arabia Maroc haftada iki gün A320 Airbus uçağını üç ülke genişliğinde olan bölgeye ve Kasablanka"ya ayrıca Fas"ın en büyük şehrine uçuşları ve buralardan dönüş servisini başlatacak. EuroAirport, Air Arabic Maroc"un yeni bağlantılar kurmak için adım atmasına sıcak bakmakta.

Air Arabic Maroc uçuşunu 29 Nisan 2009"da başlatmıştı ve Air Arabia"ya bağlı ama Sharjah (UAE)"ye dayalı Orta Doğu ve Kuzey Afrika"daki en düşük ücretli havayollarının başta gelenlerinden biri. Air Arabia bir çok ödül kazandı ve şu anda 20 tane Airbus A320"den oluşan bir kadroya sahip. Aynı modelde 44 tane uçağın siparişi de verildi.

Yeni güzergahlara olan uçuşlar için biletler 64.02 €"luk tek yön için olan fiyatla (vergiler dahil) www.airarabia.com adresinden ayırtılabilir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.