• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Ağaoğlu Hotel Uludağ'da 4 mevsim

Ağaoğlu Hotel Uludağ'da 4 mevsim
Bahar aylarında uyanan doğa ile başbaşa dağ keyfi yapmak isteyenler, yaz aylarının sıcaklığından kaçarak serinlik arayanlar için Uludağ vazgeçilmez hale geldi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye’de kış turizminin gözbebeği olan Uludağ otelleri yaz kış körfez ülkelerinden gelen turistlerin gözdesi oldu. Karlı dağda kayak ve havuz keyfi yaşayanlar, bahar aylarında ise canlanan doğayla kucaklaşıyorlar. Kış mevsimi dışında da açık olan Ağaoğlu My Mountain Hotel Uludağ’da Körfez ülkelerinden gelen konukları ağırlıyor

agaoglu-uludag9.jpg

murat-turter-seher-baysal1.jpg

Uludağ’daki oteller 12 ay turizm için yaz aylarında da gruplar için açık olduklarını duyurmaya başladı. Bahar aylarında uyanan doğa ile başbaşa dağ keyfi yapmak isteyenler, yaz aylarının sıcaklığından kaçarak serinlik arayanlar için Uludağ vazgeçilmez hale geldi.


agaoglu-uludag7.jpg

agaoglu-uludag2.jpg

ULUDAĞ’DA BAHARDA DAĞ KEYFİ YAŞANIYOR

Ağaoğlu My Mountain Hotel Uludağ gruplara profesyonel rehberler eşliğinde doğa ile macerayı birlikte yaşamak isteyenlere trekking ve ATV ile safari turları yaptırıyor. Bursa’ya termal ve inanç turu için gelen Körfez ülkeleri konuklarının gözdesi olan Ağaoğlu My Mountain Hotel Uludağ , toplantı gruplarına ve kurumsal firmalara hizmet veriyor. Batı Anadolu’nun 2547 metre yüksekliğindeki Uludağ’da Cennet Kaya Parkuru, Volfram Madenler Bölgesi, Göller Yöresi Parkuru özel rotalar oluşturuyor.

murat-turker1.jpg

AĞOĞLU HOTELS ULUDAĞ’DA 4 MEVSİM HİZMET VERİYOR

Uludağ’ın 12 ay açık kalan otellerinden Ağaoğlu Hotels’in Genel Müdürü Murat Türker “Uludağ’ın dünya kış turizmi pazarında gerçek değerine kavuşturmak için çalışıyoruz. 12 ay açık kalarak bu değerin özelliklerini artırarak tüm yıla yayacağız. Ağaoğlu My Mountain Hotel Uludağ 4 mevsim hizmet verecek şekilde planlandı” dedi.

seher-baysal4.jpg

KÖRFEZ ÜLKELERİNE ÖZEL 6 ADET SUİT ODA

Ağaoğlu My City Ümraniye Hotel Satış ve Pazarlama Koordinatörü Seher Baysal, Ağaoğlu Hotels’in Uludağ otelinin özellikle Kofez ülkelerinden gelen turistlerini tercih ettiğini belirterek “Toplam 202 odası bulunan otelde konuklarımızı ağırlamak için 3+1, 4+1 ve 2+1 şeklinde düzenlenen 6 adet suit ve kral dairesi şeklindeki odalar özel şekilde tasarlandı. Odalarda kendine ait mutfak jakuzi , Türk hamamı, sauna, masaj odası ve şömine bulunuyor” şeklinde konuştu.

agaoglu-uuda11.jpg

agaoglu-uludag1.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.