• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Accor, geri dönüşü ‘Dünyaya yeniden açılın’ diye kutluyor

Accor, geri dönüşü ‘Dünyaya yeniden açılın’ diye kutluyor
Accor Grubu, seyahat etme özgürlüğünün yeniden kazanılmaya başlamasını, yazın yaklaşmasını ve otel konaklamalarının keyfine geri dönüşü “Dünyaya yeniden açılın” kampanyası ile kutluyor

PARİS - Accor uluslararası turistik seyahatlerin ve tatillerin geri dönüşünü ‘Dünyaya yeniden açılın’ kampanyasıyla kutluyor. Dünyanın öncü otel grubu Accor, Lil Buck, Dominique Mirambeau ve Mao Xiaoxing gibi uluslararası ünlü yıldızların yer aldığı dünya çapındaki yeni “Dünyaya yeniden açılın” kampanyasının lansmanıyla seyahat tutkusunun yeniden alevlenmesini hedefliyor.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu, seyahat etme özgürlüğünün yeniden kazanılmaya başlamasını, yazın yaklaşmasını ve otel konaklamalarının keyfine geri dönüşü “Dünyaya yeniden açılın” kampanyası ile kutluyor. Dünya genelindeki birçok yerde seyahat kısıtlamalarının yavaş yavaş kalkmasıyla beraber, Accor kampanya doğrultusunda seyahatlerin devamlılığına yönelik duyduğu güvenin ve şirketin turizm sektörüne yönelik artan ilgisinin güçlendiğini ortaya koyuyor.

patrick-mendes-accor.jpgTatilinizi güvenle planlayın

Accor'un Satış, Pazarlama, Dağıtım ve Sadakatten Sorumlu Baş Ticari Direktörü Patrick Mendes kampanya heyecanını paylaşırken, “Otellerimiz ve tatil köylerimiz konuklarımıza yeniden hoş geldin demeye hazır ve hem yerel hem de ulusal gerekliliklerin çok daha ötesine geçen ALLSAFE hijyen ve temizlik protokollerimizi başarılı bir şekilde uygulamış bulunuyor. Bu sayede seyahate çıkan insanların otellerimizin turizm ya da iş amaçlı seyahatlerine devam etmek isteyen herkes için en güvenli merkezler arasında olduğuna güvenmelerini sağlıyoruz. Ayrıca, All.com adresinde sunduğumuz esnek fiyatlar ve son dakika iptal olanakları ile konuklarımızın tatillerini kaygılanmadan planlamalarını sağlıyoruz. Accor ekiplerimiz, bu yaz herkesin tatil hayallerini gerçekleştirmek için çok sıkı bir çalışmanın içinde” ifadelerini kullanıyor.

Accor, “Dünyaya yeniden açılın” kampanyası ile seyahat tutkunlarının büyüleyici konumları ve hayatlarına güzellik, derinlik ve anlam katacak deneyimleri yeniden keşfetmeleri için ilham verecek bir kısa film sürprizi de yapıyor. Kampanya lansmanı kısa filmle birlikte Accor markalar portföyü genelinde ödülleri, hizmetleri ve deneyimleri bir araya getiren bir hayat tarzı sadakat programı olan ALL - Accor Live Limitless ile yapılacak.


İlham veren yıldızlar

Kampanya filminde yer alan ünlü Amerikalı dansçı ve koreograf Lil Buck Accor’un yeni kampanyasının bayrağını taşıyor ve konukları karşılayarak bir otel lobisininin kapılarını yeniden onlara açıyor. Lil Buck kampanya ile ilgili şöyle konuşuyor: “Dünyanın tadını yeniden çıkarmanın artık mümkün olduğunu kendi sanatsal bakış açımızla gösteriyoruz. Bu yaz kendinize hayatın tadını çıkarma fırsatını verin ve bir uçak bileti alıp her zaman gitmek isteyip de gidemediğiniz yerlere gidin, hayallerinizin ülkesine gidin. Çünkü bir gün yeniden evlerimize kapanmak zorunda kalıp kalmayacağımızı bilemeyiz."

Seyahat tutkusu

Accor’un yaptığı bir araştırma dünya genelindeki katılımcıların %65'inin önümüzdeki aylarda turistik bir seyahat planlama eğiliminde olduklarını ortaya koyuyor. Planlanan seyahatler arasında Accor'un "Dünyaya yeniden açılın" kampanyasının özel fırsatlar, yeni sadakat programı avantajları ve rezervasyon esnekliği olanakları sunduğu alanlar olan - karayoluyla yapılan yolculuklar, açık havada yenen yemekler, kültürel deneyimler ve şehirden çıkmak listenin baş sıralarında yer alıyor.

Film & Tasarım – Oyuncular ve Ekip:

Konsept ve yaratıcı yönetmenlik: Studio 66

Yönetmen: Manu Cossu

Yapım: Iconoclast

Fotoğrafçı: Antoine Harinthe

Stil Danışmanı: Aurora Sansone

Saç: Gabriele Trezzi

Makyaj: Cosetta Giorgetti

Oyuncular : Lil Buck, Dominique Mirambeau, Mao Xiaoxing

Sahne Tasarımı: Emma Rauch

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.