• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Accor'dan, Bob Vale ile ALL - Accor Live Limitless üyelerine vale hizmeti 

Accor'dan, Bob Vale ile ALL - Accor Live Limitless üyelerine vale hizmeti 
Accor Otel Grubu, Bob Vale ile gerçekleştirdiği yeni iş birliği kapsamında ALL - Accor Live Limitless üyelerine 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle ücretsiz ve indirimli vale hizmeti sunacak

İSTANBUL- Dünyanın öncü otel grubu Accor, Bob Vale ile gerçekleştirdiği yeni iş birliği kapsamında ALL - Accor Live Limitless yaşam tarzı sadakat programı üyelerine 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle 1 yıl süreyle ücretsiz ve indirimli vale hizmeti sunacak.    

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu, seyahat etme özgürlüğünün yeniden kazanılmaya başladığı yaz sezonuna güçlü kampanyalar ve iş birlikleri ile giriyor. Accor’un yaşam tarzı sadakat programı ALL - Accor Live Limitless üyelerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. 

Accor Otel Grubu, İstanbul ve Ankara'da alışveriş merkezlerinin gözde vale servisi Bob Vale ile gerçekleştirdiği yeni iş birliği kapsamında ALL - Accor Live Limitless üyelerine 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle ücretsiz ve indirimli vale hizmeti sunacak. Profesyonel ve güvenilir park hizmetleri ile Türkiye’nin güvenilir ismi Bob Vale ile sunulacak avantajlar 1 Haziran 2021- 1 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. 

accor-otel-grubu,-.jpgAvantajlı ve güvenli park hizmeti 

Yıl boyunca “Classic” statüdeki ALL üyeleri %50 indirimli, “Silver, Gold, Platinum ve Diamond” statüdeki üyeler "Ücretsiz" hizmet alabilecek. Üyeler, Bob Vale ile güvenlik önlemleri ve hijyen eşliğinde araçlarını park için emanet ederken, gönül rahatlığıyla alışverişin tadını çıkaracak. Accor Otel Grubu, tüm otellerinde ALLSAFE hijyen ve temizlik protokollerini büyük titizlikle uygulamayı sürdürürken, ALL üyelerine araçları park edilirken, güven ve hijyen Bob Vale ile sunulacak.  

İstanbul’un ve Ankara’nın en işlek yerlerinde hizmet 

Bob Vale İstanbul hizmet noktaları olan Zorlu Center İstanbul, Kanyon, Özdilek Park, Astoria, Profilo Alışveriş Merkezi, İstanbul Cevahir, Hilltown, Optimum Premium Outlet alışveriş merkezlerinde, Bob Vale Ankara hizmet noktaları olan Kuzu Effect AVM ve Atakule ‘de ALL üyeleri hizmetten faydalanabilecek. ALL - Accor Live Limitless üyeleri Bob Vale personeline üyelik kartını ibraz ederek, mevcut statülerine göre İstanbul ve Ankara’nın en işlek yerlerinde bu hizmetin sunduğu avantajlardan yararlanabilecek. 

İş birliği çerçevesinde gerçekleştirilecek hizmetle ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ACCOR HAKKINDA

Accor, 110 destinasyonda yaklaşık 5100'den fazla otel, resort, rezidans ve 10.000 restoranda benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan, dünya lideri bir artırılmış misafirperverlik grubudur. 50 yılı aşkın bir süredir konukseverlik uzmanlığı edinen grup, lüksten ekonomiye kadar uzanan tam entegre marka sistemlerinden oluşan rakipsiz bir portföye sahiptir. Grup ayrıca dağıtımı en üst düzeye çıkaran, otel operasyonlarını optimize eden ve müşteri deneyimini geliştiren dijital çözümler de sunmaktadır. Dünya çapında 300.000’i aşkın bir çalışan portföyü ile profesyonel arttırılmış konukseverlik hizmeti sunmaktadır.

ALL - Accor Live Limitless ile yeni günlük yaşam tarzı dostu hizmetleri sayesinde grup müşterileri, üyeleri ve ortakları arasındaki ilişki işlem odaklılıktan duygusallığa doğru evrilmekte ve yaşama, çalışma ve eğlenme (live, work, and play) potansiyelini ortaya çıkarmaktadır. ALL, konaklamanın ötesinde, yiyecek ve içecekleri gece hayatı, sağlık ve ortak çalışma ile harmanlayarak yaşamanın, çalışmanın ve eğlenmenin yeni yollarını mümkün kılmaktadır. 

Accor, sürdürülebilir değer yaratmaya da büyük önem vermektedir. Planet 21 - Acting Here, Accor Solidarity, RiiSE ve ALL Heartist Fund girişimleri aracılığıyla grup, iş etiği, sorumlu turizm, çevresel sürdürülebilirlik, topluluk katılımı, çeşitlilik ve kapsayıcılık yoluyla pozitif eylemi teşvik etmeye odaklanmıştır.

Accor SA, Euronext Paris Menkul Kıymetler Borsası'nda (ISIN kodu: FR0000120404) ve ABD'deki OTC Piyasasında (Ticker: ACRFY) halka açık olarak listelenmiştir. Daha fazla bilgi için group.accor.com adresini ziyaret edebilir ya da bizi Twitter ve Facebook, Linkedin ve Instagram’da takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 2520 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.