• BIST 9679.8
  • Altın 2487.785
  • Dolar 32.4252
  • Euro 34.4243
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 15 °C

Accor'dan ALL-Accor Live Limitless ile milyoner olma şansı

Accor'dan ALL-Accor Live Limitless ile milyoner olma şansı
Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu, Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan’da, 400'den fazla otel ve tatil köyüyle 2021 yılı boyunca ALL-Accor Live Limitless üyelerine milyoner olma şansı sunan bir dizi ödül puanı hediye ediyor. 

PARİS- Dünyanın öncü otel grubu Accor, 2021 yılı boyunca ALL- ACCOR LIVE LİMİTLESS yaşam tarzı sadakat programı üyeliği ile Nisan ayı itibariyle 1 milyon ödül puanı kazanma şansı sunacak.   

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu, Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan’da, 400'den fazla otel ve tatil köyüyle 2021 yılı boyunca ALL-Accor Live Limitless üyelerine milyoner olma şansı sunan bir dizi ödül puanı hediye ediyor. 

accordan-all-accor-live.jpgSınırsız Deneyimler 

Accor’un yaşam tarzı sadakat programı ALL-Accor Live Limitless’ın hayata geçmesiyle birlikte Accor Otel Grubu, hayatın tadını çıkarmak için sunduğu yeniliklere her geçen gün yenilerini ekliyor. Misafirler , ALL üyesi olarak konaklamalarından, yeme-içme ve daha pek çok aktiviteden ödül puanı kazanabiliyor. Üstelik kazanılan puanlar katılımcı otellerde rezervasyon yapmak, dünya çapındaki partnerlerde kullanmak, spor, kültür, alışveriş, seyahat ve daha birçok alanda “sınırsız deneyimler” ile gerçekten unutulmaz anlara dönüştürülebiliyor.

ALL-Accor Live Limitless üyelerinin milyoner olma hayali gerçekleşiyor!  

@ALL_MEA Instagram hesabı üzerinden düzenlenecek olan 1 milyon hediye puan kazanma şansı dünya çapında 5000’den fazla Accor otelinde sınırsız deneyimlerin tadını çıkarmak için kullanılabilecek.

Üyeler kazandıkları 1 milyon puanı nerelerde harcayabilir?

Puanlar, Accor’un ünlü restoranlarında 50 romantik akşam yemeği, ya da arkadaşlarıyla birlikte ünlü şeflerle ustalık dersleri eşliğinde VIP yemek deneyimlerine kadar eşsiz deneyimlerin kapılarını açıyor.  

Misafirler puanlarla dilerlerse yıl sonunda düzenlenen “ALL Yeni Yıl” partisine New York’ta katılabilecek, business class uçuşun ardından en favori Accor otelinde konaklayabilecekler. Futbol fanatikleri ise “Parc des Princes”te 8 özel oyuna VIP erişim sağlayabilecek. ALL-Accor Live Limitless tüm bunlara erişebilecekleri bir dünya fırsat sunuyor.

5 Nisan’dan itibaren başlayan ilk milyoner çekilişinde yer almak için @ALL_MEA’yı takip etmeniz, ve güncel kampanyalardan haberdar olmak için all.accor.com’u ziyaret etmeniz yeterli. 11 Mayıs, 2021’e kadar olan konaklamalar için %30 indirim fırsatı da üyeleri bekliyor. ALL-Accor Live Limitless’a katılanlar, bir sonraki konaklamada %30 indirimli rezervasyon yaptırabiliyor. Accor; Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan’da 407 mülk (88.099 oda) işletiyor ve portfolyosuna ekleyeceği 198 otel (47.754 oda) ile güçlü adımlarla global düzeyde büyümesine devam ediyor. 

ACCOR HAKKINDA

Accor, 110 destinasyonda yaklaşık 5100'den fazla otel, resort, rezidans ve 10.000 restoranda benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan, dünya lideri bir artırılmış misafirperverlik grubudur. 50 yılı aşkın bir süredir konukseverlik uzmanlığı edinen grup, lüksten ekonomiye kadar uzanan tam entegre marka sistemlerinden oluşan rakipsiz bir portföye sahiptir. Grup ayrıca dağıtımı en üst düzeye çıkaran, otel operasyonlarını optimize eden ve müşteri deneyimini geliştiren dijital çözümler de sunmaktadır. Dünya çapında 300.000’i aşkın bir çalışan portföyü ile profesyonel arttırılmış konukseverlik hizmeti sunmaktadır.

ALL - Accor Live Limitless ile yeni günlük yaşam tarzı dostu hizmetleri sayesinde grup müşterileri, üyeleri ve ortakları arasındaki ilişki işlem odaklılıktan duygusallığa doğru evrilmekte ve yaşama, çalışma ve eğlenme (live, work, and play) potansiyelini ortaya çıkarmaktadır. ALL, konaklamanın ötesinde, yiyecek ve içecekleri gece hayatı, sağlık ve ortak çalışma ile harmanlayarak yaşamanın, çalışmanın ve eğlenmenin yeni yollarını mümkün kılmaktadır. 

Accor, sürdürülebilir değer yaratmaya da büyük önem vermektedir. Planet 21 - Acting Here, Accor Solidarity, RiiSE ve ALL Heartist Fund girişimleri aracılığıyla grup, iş etiği, sorumlu turizm, çevresel sürdürülebilirlik, topluluk katılımı, çeşitlilik ve kapsayıcılık yoluyla pozitif eylemi teşvik etmeye odaklanmıştır.

Accor SA, Euronext Paris Menkul Kıymetler Borsası'nda (ISIN kodu: FR0000120404) ve ABD'deki OTC Piyasasında (Ticker: ACRFY) halka açık olarak listelenmiştir. Daha fazla bilgi için group.accor.com adresini ziyaret edebilir ya da bizi Twitter ve Facebook, Linkedin ve Instagram’da takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 2741 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.