• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

AB'ye giden Emirates yolcuları IATA Travel Pass'ı kullanıyor

AB'ye giden Emirates yolcuları IATA Travel Pass'ı kullanıyor
BAE vatandaşları ve sakinleri, laboratuvarları ziyaret etmeden negatif PCR test sonuçlarını ve aşı sertifikalarınıIATA Travel Pass'a yükleyebilecekler.

DUBAI - Emirates havayolu ile AB ülkelerine seyahat eden yolcular, belirli laboratuvarları ziyaret etmeye gerek kalmadan ülkenin herhangi bir yerinde yapılan negatif PCR test sonuçlarını ve aşı sertifikalarınıIATA Travel Pass'a yükleyebilecekler.

Emirates müşterilerinin IATA Travel Pass'ı indirmeleri, Alhosn App'in Travel Pass QR kodunu taramaları ve sonuçları uygulamaya geri yüklemeleri yeterlidir. BAE vatandaşları ve sakinleri, belirli laboratuvarları ziyaret etmeye gerek kalmadan ülkenin herhangi bir yerinde yapılan negatif PCR test sonuçlarını ve aşı sertifikalarını da yükleyebilecekler.

Havayolu, IATA Travel Pass'ta COVID-19 aşı durumu ve PCR test sonuçları dahil olmak üzere, müşterilerin sağlık bilgilerinin AB tarafından doğrulanmış QR kodlarıyla okunabilirliğini ve tanınmasını sağlamak için Alhosn Ulusal Sağlık Sistemi ekibiyle yakın bir şekilde çalışıyor.

-iata-travel-pass.jpgBu sağlık verileri, BAE Veri Koruma Yasası tarafından belirlenen en yüksek gizlilik standartları ve politikalarıyla Ulusal Bulutta depolanır.

Yeni geliştirmeler, Emirates müşterilerinin havayolu ağındaki herhangi bir AB varış noktasına gitmeden önce IATA Travel Pass'tan yararlanmalarını ve "Ok to Travel" haklarını almalarını kolaylaştırıyor.

Alhosn Uygulamasını kullanarak, BAE'den AB'ye seyahat eden Emirates müşterileri de COVID-19 sağlık durumlarını güvenilir bir şekilde gösterebilir ve olumsuz test kanıtı gerektiren konaklama ve eğlence mekanlarına kolayca girebilir, etkinliklere katılabilir veya diğer deneyimlere başlayabilirler. Sonuçlar veya aşı. Bu, AB'deyken test ve aşı durumunu göstermek için birden fazla uygulamanın kullanımını en aza indirir ve aynı zamanda Emirates müşterileri için daha güvenli ve rahat hareket sağlar.

emirates-coosu-adel-al-redha..jpgEmirates COO'su Adel Al Redha."Emirates'in dijital seyahat doğrulamasını uygulama ve seyahat sürecini daha sorunsuz hale getirme planının bir parçası olarak, Alhosn ile iş ortaklığıyla test sonuçlarının ve aşı kanıtlarının yönetimi ve yüklenmesi söz konusu olduğunda, tüm seyahat yolculuğu boyunca müşteri deneyimini artırıyoruz.”diyor

Alhosn Ulusal Sağlık Sistemi ekibi, "Emirates ile olan ortaklığımız, güvenli, emniyetli ve keyifli teknolojik entegrasyonlar oluşturmanın ne kadar önemli ve ödüllendirici olduğunun harika bir göstergesidir" dedi.

Temmuz ayında Emirates, Ulusal Bulut aracılığıyla Alhosn Ulusal Sağlık Sistemini check-in sistemlerine entegre ederek, müşterilerinin aşılarını BAE'de nerede tamamladıklarına veya COVID-19 PCR'ye bakılmaksızın COVID-19 tıbbi kayıtlarının hızlı bir şekilde dijital olarak alınmasını ve doğrulanmasını sağladı. testler. Müşterilerin COVID-19 ile ilgili sağlık bilgileri, veri gizliliği protokolleriyle son derece güvenli bir şekilde ele alınır ve doğrulama tamamlandıktan hemen sonra Emirates sistemlerinden çıkarılır.

Emirates, sektördeki IATA Travel Pass'ı deneyen ilk havayollarından biriydi ve ağı üzerinden 50 şehre uçan müşterilerine bu çözümü sunuyor.

Kaynak: Gulf News
Bu haber toplam 1058 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.