• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Abu Dabi, havalimanında bölgenin ilk PCR test laboratuvarı

Abu Dabi, havalimanında bölgenin ilk PCR test laboratuvarı
Karantina izleme prosedürlerine yardımcı olmak için Abu Dabi Uluslararası Havalimanı (AUH) içinde hızlı COVID-19 testi sunuyor.

ABU DABI- Abu Dabi Havalimanları, Pure Health ve Tamouh Healthcare ile ortaklaşa, bir havalimanında bölgenin ilk PCR test laboratuvarını kurdu. Yeni son teknoloji RT-PCR laboratuvarı, hava yolculuğunun yeniden başlamasını kolaylaştırmak ve karantina izleme prosedürlerine yardımcı olmak için Abu Dabi Uluslararası Havalimanı (AUH) içinde hızlı COVID-19 testi sunuyor.

Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'ndaki yolcuların ve personelin sağlık, güvenlik ve refahını sağlamak için tasarlanan yeni Gerçek Zamanlı Polimeraz Zincir Reaksiyonu (RT-PCR) test süreci, gelen yolcular için ücretsizdir ve dünyanın en hızlılarından biridir. Sonuçlar yaklaşık 90 dakikada alınabilir ve günde 20.000'den fazla yolcu ve personeli test etme kapasitesi.

abu-dabi,-havalimani-pcr.png

PCR test laboratuvarının kurulması, Abu Dabi Havaalanları başkanı Şeyh Muhammed bin Hamad bin Tahnoon Al Nahyan'ın COVID-19'un yayılmasını kontrol altına alması ve aynı zamanda sorunsuz ve sorunsuz bir seyahat deneyimi sunmaya devam etmesi yönündeki direktifleri ve vizyonuyla uyumludur. Abu Dabi Uluslararası Havaalanı.

Abu Dabi Havalimanları CEO'su Shareef Hashim Al Hashmi şunları söyledi: “Pure Health ve Tamouh Healthcare ile ortaklık sayesinde, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı artık yolculara özel bir laboratuvar tarafından sunulan son teknoloji ürünü hızlı test hizmetleri sunabiliyor. tesis. RT-PCR COVID-19 testinin tanıtımı, uluslararası hava yolculuğunun güvenli bir şekilde yeniden başlamasını kolaylaştırmak ve havacılık endüstrisinin iyileşmesini desteklemek için devam eden çabalarımızda bir kilometre taşı başarısıdır. "

“Bunun bölgedeki kendi özel PCR test laboratuvarını içeren ilk havalimanı olması, Abu Dabi Havalimanları'nda sürekli yenilik yapma ve tüm müşterilerimiz için güvenli, sorunsuz ve sorunsuz bir seyahat deneyimi sunmanın yeni yollarını arama taahhüdümüzün kanıtıdır. yolcular. Birçok paydaşımızla ortaklaşa geliştirilen Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'ndaki yeni hızlı test tesisi, yolcularımızın Abu Dabi'ye güvenle seyahat etmelerini sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda COVID'nin yayılmasını engellemeye yönelik küresel çabaları desteklerken operasyonlarımızın verimliliğini önemli ölçüde artıracak. -19, ”diye ekledi Al Hashmi.

abu-dabi,-havalimani-pcr-001.pngAbu Dabi Uluslararası Havalimanı'na 1 ve 3 numaralı terminallerden gelen tüm yolcular AUH PCR test tesisinde test edilecektir. COVID-19 testlerinin sonuçları, Alhosn mobil uygulamasında bulunmanın yanı sıra SMS ve WhatsApp ile paylaşılacak.

Negatif PCR testi alan ve Abu Dabi hükümeti tarafından belirtilen 'yeşil' ülkeler listesinden olan yolcuların kendi kendilerini izole etmeleri gerekmeyecek. 'Yeşil' ülkeler listesinde yer almayanlar, on günlük bir süre boyunca kendi kendilerini izole etmek zorunda kalacaklar ve havalimanına bağlı PCR test çadırına bir karantina bilekliği takılması gerekecek.

Bu haber toplam 1747 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.