• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 16 °C

500 Modelci F1 pistinde buluştu

500 Modelci  F1 pistinde buluştu
İstanbul F1 Ziyaretçi Otoparkında, özel izinle geçen hafta gerçekleştirilen etkinlikte 500 Modelciyi bir araya toplamak olan hedef aşıldı

İSTANBUL- Model uçak, araba, helikopter ve tekne sevdalıları İstanbul"da bir araya geldi. www.HobbyRC.com web sitesi"nin bu yıl ikincisini düzenlediği etkinlik çerçevesinde, sanal alemde her gün görüşen ve RC(Radio Control) Modelciliği konusunda birbirlerine ışık tutan insanlar bir taraftan yüz yüze görüşme fırsatı yakalarken, diğer taraftan yarışmalarda tatlı bir rekabetin heyecanını yaşadılar.



İstanbul F1 Ziyaretçi Otoparkında, Tuzla Kaymakamlığı ve Tuzla Emniyeti"nden alınan özel izinle geçen hafta gerçekleştirilen etkinlikte 500 Modelciyi bir araya toplamak olan hedef aşıldı ve çeşitli yaş gruplarından 1000"i aşkın katılımcı bir araya geldi.



www.HobbyRC.com web sitesinin kurucusu olan Şükrü Balcı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, amaçlarının; Türkiye"de henüz tam bilinmeyen RC Model Hobisini yaygınlaştırmak olduğunu belirterek, “bunun için web sitemizden sürdürdüğümüz çabalarımızın yanı sıra belirli dönemlerde yaptığımız bu tip organizasyonlarla da devam etmekte ve RC Modelciliğini geniş kitlelere duyurmaya çalışmaktayız.” dedi.



Geçen Sene yine Formula 1 Ziyaretçi Parkında düzenledikleri HobbyRC Büyük Buluşması"nın çok ses getirdiğini ve katılımcılardan bu tip etkinliklerin devamlılığı konusunda olumlu mesajlar aldıklarını belirten Şükrü Balcı, organizasyonun hiçbir ticari içeriği olmamasına karşın çekilişle 35 kişiye sürpriz ödüller dağıttıklarını, düzenledikleri Drift yarışının birincisine de bir RC Araba verdiklerini söyledi.



RC Model Hobisine başlamak için belirli bir maddi güce ihtiyaç duyulduğundan üye profillerinin genelde Class A-B grubu insanlardan oluştuğunu söyleyen Şükrü Balcı, RC Modelciliğinin Türkiye"de hak ettiği yere gelmesi ve çok daha yaygın kitlelere ulaşabilmesi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini vurguladı

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.