• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 16 °C

4. Din Şurası Ankara'da başlıyor.

4. Din Şurası Ankara'da başlıyor.
Diyanet İşleri Başkanlığınca din hizmetlerinin verimliliğini ve etkinliğini artırmak amacıyla, düzenlenen 4. Din Şurası Ankara'da başlıyor.

ANKARA – Diyanet İşleri Başkanlığınca din hizmetlerinin verimliliğini ve etkinliğini artırmak amacıyla, beş yılda bir düzenlenen 4. Din Şurası bugün Ankara'da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi"nde başlıyor.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 300 bilim ve din adamının katılımlarıyla 12-16 Ekim tarihleri arasında toplanacak olan "Din ve Toplum" konulu Din Şurası"nın açılışına Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve diğer davetliler katılacak.


Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.