• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 25 °C

2024’ün yıllık seyahat ve konaklama alıcısının yolculuğu

2024’ün yıllık seyahat ve konaklama alıcısının yolculuğu
Hovr CEO'su Jason Craparo, "Pandemiyi takip eden yıllarda genel olarak tüketici alışkanlıkları büyük ölçüde değişti ve seyahat de bir istisna değil" dedi.

PHILIDELPHIA - Daha fazla misafir katılımını teşvik eden çevrimiçi kaliteli içerik sağlayıcısı Hovr yetkilileri, bugün ilk yıllık "2024 Seyahat ve Konaklama Alıcılarının Yolculuğu"nu yayınladı. Kapsamlı raporda, 2024 yılında seyahat satın alma kararlarını etkileyen yedi trendin yanı sıra, rezervasyon olasılığını artırmak için konuklarla daha fazla etkileşim kurmanın yolları inceleniyor.

Hovr CEO'su Jason Craparo, "Pandemiyi takip eden yıllarda genel olarak tüketici alışkanlıkları büyük ölçüde değişti ve seyahat de bir istisna değil" dedi. “Otel pazarlamacılarının potansiyel konuklarla daha iyi bağlantı kurmasına yardımcı olmak amacıyla, ilk yıllık 'Seyahat ve Konaklama Alıcısının Durumu'nu derledik. Otelcilerin karlarını iyileştirmelerine yardımcı olabilecek gerçekler ve rakamlarla dolu bu bilgilerin, doğrudan rezervasyonları artırmak isteyen oteller için hayati önem taşıdığına inanıyoruz."

Raporda belirtildiği üzere tüketicilerin 2024'te seyahat satın alma nedenlerini ve nasıl satın alacaklarını yeniden şekillendiren yedi trend şunları içeriyor:

hovr,-jason-craparo,-.jpgCOVİD Sonrası Geri Dönüş Geldi

Enflasyon Bazıları İçin Bir Faktördür Ama Hepsi Değil

Dijital Kanallar ve Sosyal İçerik Seyahat Kararlarını Etkilemeye Devam Ediyor

Popüler Kültürün Yolculuk Tutkusu Rezervasyonlara İlham Veriyor

Kısalan Zaman Çizelgeleri ve Daha Kısa Seyahat Planlama Dönemleri Yükseliyor

Seyahat Alıcılarının Odak Noktası ve Dikkati Artık Değerli Bir Ürün

Mobil, Gerçek Zamanlı Araştırma ve Rezervasyon Fırsatları Sağlıyor

Kapsamlı rapor, her trendi derinlemesine ele alıyor ve 24 sayfa boyunca anlamlı istatistikler ve öneriler sunuyor. Rapor, trendleri belirlemenin ve belgelemenin yanı sıra, müşterinin satın alma yolculuğunun son birkaç yılda nasıl değiştiğini ve belki de daha önemlisi, seyahat ve konaklama kararlarını verirken müşterilerle nasıl daha iyi etkileşim kurabileceğinizi de inceliyor. Raporun ücretsiz bir kopyasına buradan ulaşabilirsiniz .

Hovr hakkında

Merkezi Philadelphia, Pa.'da bulunan Hovr, insanları harekete geçmeye teşvik eden ve eğiten kaliteli çevrimiçi içerik sağlar. Şirket, YouTube, Vimeo, Matterport, TikTok ve Instagram'dan içerik çıkarıyor veya konukların web sitesi deneyimini genişletmek için kullanıcıların kendi içeriğini yüklemelerine izin veriyor.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.