• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 21 °C

2021 Dünya Fuarlar Günü kutlu olsun!

2021 Dünya Fuarlar Günü kutlu olsun!
IFEMA MADRID bir kez daha Küresel Sergiler Günü'nü (GED 2021) kutluyor.

MADRID - IFEMA MADRID bir kez daha Küresel Sergiler Günü'nü (GED 2021) kutluyor. Bu, ticaret fuarlarının istihdam ve zenginlik yaratmada oynadığı değerli role dikkat çekmeyi amaçlayan uluslararası bir gündür. Bu yıl, mevcut koşullar nedeniyle dünya ekonomisinin canlanmasında kilit rol oynayacak bir sektör için özel bir öneme sahip. Fuarlar ekonomik canlanmada belirleyici rol oynayacak, şirketleri ve sektörleri canlandıracak, zenginlik ve istihdam yaratacak ve iş turizminin ana kaynaklarından birini temsil ediyor

Sergi Endüstrisi Küresel Birliği UFI ve İspanyol Ticaret Fuarı Derneği AFE tarafından desteklenen GED 2021, yüz yüze sergi etkinliğine güvenli bir dönüşü garanti etmek için dünya çapındaki ticaret fuarları tarafından üstlenilen harika çalışmaları sergiliyor. ziyaretçileri, katılımcıları ve personeli korumak ve ayrıca katılan herkes için harika iş fırsatlarını garanti eden bir ortam sağlamak için mükemmel şekilde koordine edilmiş güvenlik önlemleri ve protokolleri uygulanıyor.

fuar-006.jpg

Böyle bir bağlamda, IFEMA MADRID, geçen ay FITUR Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı'na olan kesin bağlılığı ile dünya çapında güvenli yüz yüze ticaret fuarlarına dönüş açısından öncülük ediyor. FITUR 2012, 55 ülkeden 5.000 şirketin katılımıyla gerçekleşti ve 62.000'den fazla kişi bizzat katıldı.

Küresel Sergiler Günü'nün kutlanmasıyla, dünyanın dört bir yanındaki ticaret fuarı sektörü, faaliyetlerinin ekonomi ve toplum üzerinde uluslararası ölçekte yarattığı muazzam etkiyi vurgulamak için güçlerini birleştiriyor ve iş üretimi, turizm, inovasyon, dijitalleşme ve bilgi alışverişinin merkez üssünü temsil ediyor. . Gün ayrıca, sergi faaliyetinin uygunluğu, etkileri ve ekonomik ve sosyal yansımaları hakkında bilgi ve yaygınlaştırmayı teşvik etmeyi amaçlıyor.

COVID-19 krizinin dünya çapında faaliyetleri neredeyse tamamen durma noktasına getirdiği bir yılı aşkın bir sürenin ardından, kampanyanın ana mesajı bir kez daha “Ticaret fuarlarının ekonomik toparlanma için şart” olduğunun altını çizmeye çalıştı .

Uluslararası ticaret fuarı sektörü, doğrudan 4,8 milyon katılımcı şirketi kapsayan ve 353 milyon ziyaretçi çeken ve ayrıca fuar faaliyetleriyle doğrudan ilgili 3,4 milyon iş yaratan küresel GSYİH'ye yaklaşık 179 milyar Euro katkıda bulunuyor. IFEMA MADRID özel örneğinde, 2019'un 5.104 milyar Euro'luk bir ekonomik etkisi oldu; bu, Madrid şehrinin GSYİH'sinin %3,8'ini ve Madrid bölgesinin GSYİH'sinin %2,2'sini temsil eden ve bu süreçte 39,343 iş yarattı.

Bu haber toplam 1148 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.