• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

2019 Havayolu Strateji Ödülleri, Lufthansa ve Indigo Partners’a

2019 Havayolu Strateji Ödülleri, Lufthansa ve Indigo Partners’a
Lufthansa Grubu genel müdürü Carsten Spohr ile Indigo Partners'ın kurucu ve yönetici ortağı olan William A “Bill” Franke ödülleri aldı.

LONDRA, Lufthansa Grubu dinamik liderlik ve vizyon gösterisiyle 2019 Havayolu Strateji Ödülleri'nde en büyük ödülleri aldı. Lufthansa Grubu genel müdürü Carsten Spohr ile Indigo Partners'ın kurucu ve yönetici ortağı olan William A “Bill” Franke ödülleri aldı. Ödüller hava taşımacılığını destekleyen bireyleri, havayollarını ve şirketlerin başarılarını değerlendiriyor.

havayolu-strateji-odulleri,.jpgLUFTHANSA: SERT PAZARDA BAŞARDIK
Lufthansa Grubu'nu Almanya, İsviçre ve Avusturya'nın ana ev pazarlarında baskın konuma getirme konusundaki başarısını değerlendirdi. Spohr ve ekibi, rakip Air Berlin’in çöküşünü ve diğer operatörlerin bir dizi rekabetçi hamlesini gören sert bir pazar ortamında bunu başardıklarını bildirdi.
Spohr planlamada zorluklara rağmen uzun vadeli odaklanma sayesinde, grubu güçlü duruma getirdiklerin belirterek “Lufthansa kendisini zorlu, ama gelişen bir çalışma ortamında buldu. Air Berlin’in başarısızlığı bir meydan okuma ve fırsatını temsil ediyordu. Bu fırsatı yakaladık. Lufthansa'nın bulunduğu çevre ile mücadele etmek için uzun vadeli bir plan hazırladık ve dikkate değer bir başarı elde ettik ”dedi.

havayolu-strateji-odulleri,-001.jpg20 YILIN EN BÜYÜK GİRİŞİMCİSİ: FRANKE
Franke ultra düşük maliyetli uçakların gelişimini ön plana alarak sektörde silinmez bir iz bıraktıkları için yirmi yıldan beri bilinen en prestijli Airline Business Award ödülünü aldıklarını anlattı. 2002'den beri Indigo Partners’ın Franke'nin başarısını sürdürdüğü, Phoenix merkezli firmanın Spirit Airlines ve Frontier Airlines gibi bölgesel ABD havayollarını satın alarak gelişti.
Daha sonra, Frontier, Wizz Air, Volaris ve yeni Güney Amerika’nın düşük maliyetli havayolu JetSmart'tı alarak risklere rağmen başarılı oldu.

Havacılık sektörü onun için “Bill Franke, şüphesiz son 20 yılda sektörde silinmez bir iz bırakan bir havacılık girişimcisidir. Potansiyel yatırımları incelerken, havayolu endüstrisini şekillendirmeye devam ediyor ve yavaşlama belirtisi göstermiyor ”dediler.

2019 ÖDÜLLERİNİ KAZANANLAR

Yönetici Liderliği: Carsten Spohr, Lufthansa Grubu İcra Kurulu Başkanı

Düşük Maliyetli Liderlik: Liderlik Takımı, Jetstar Grubu

Sektör Liderliği: Martin Gauss, Genel Müdür, Air Baltic

Finans: Delta Hava Hatları

Pazarlama: WestJet

Dijital Yenilik: EasyJet

Liderlikte Çeşitlilik: Air Canada

ÖDÜL SİSTEMİ
Airline Business Award: Indigo Partners’ın kurucu ve yönetici ortağı William A “Bill” Franke verildi. Airline Strateji Ödülleri etkinliği, Airline Business dergisi tarafından, dünyanın en büyük insan sermayesi çözümleri sağlayıcısı olan Korn Ferry sivil havacılık uygulaması ile ortaklaşa düzenleniyor.
Kazananlar, bağımsız endüstri uzmanları tarafından seçiliyor. Havayolu Şirketi ödüllerinde, sektöre kalıcı bir stratejik katkıda bulunan bireye ödül veriyor. Bu yıl ilk kez, Airline Business ve Korn Ferry ekipleri tarafından seçilen kazananlara Liderlik Çeşitliliği ödülü verildi.

Ödüllerin ana sponsorları arasında CFM International, Collins Aerospace, Tampa Uluslararası Havaalanı, Volantio ve Panasonic bulunmaktadır.

Kaynak: Flight Global
Bu haber toplam 2113 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.