• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

2008 Van'ın altın yılı olacak

2008 Van'ın altın yılı olacak
Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, 2008'de altyapı anlamında şehrin altın yılını yaşayacağını yapılan istişareler sayesinde gerçekleşeceğini söyledi.

VAN -Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, 2008'de altyapı anlamında şehrin altın yılını yaşayacağını belirterek, projelerdeki başarının ise sivil toplum örgütleriyle yapılan istişareler sayesinde olduğunu söyledi. Van Belediyesi'nin büyük bir yatırım içine girdiğini belirten Başkan Yenigün, meclis üyeleri ile Van Ticaret Borsası (VATBO) Başkanı Feridun Irak ı makamında ziyaret etti.

Her zaman sivil toplum örgütlerini dolaşarak belediye çalışmaları hakkında düşüncelerini aldıklarını ifade eden Yenigün, "Sivil toplum örgütleri ve kurumumuzu aynı bedenin farklı organları gibi görmekteyiz. Van da VATBO'nun ciddi anlamda yatırımlarını ve öncülüklerini görmek bizleri mutlu etmektedir. Projelerimizi hazırlamadan önce sivil toplum örgütleriyle istişare yaparak başarıları elde ettik. 2008 yılını Van'ın altın yılı yapmak için çalışmalar yürütmekteyiz. Amacımız ziyaretlerimizle birliktelik sağlamak ve yeni başarılara imza atmaktır" dedi.

 

VATBO Başkanı Irak ise belediye ile VATBO'nun arasındaki ortak noktanın yapılan hizmetin alt yapı gibi gömülü olması ve bunun göz önünde olmaması olduğunu söyledi. Irak, "Yapılan bu hizmetler geleceği gören, gelecekte daha iyi görülecek ve yararı anlaşılacak bir hizmettir. Belediyeden 2008 yılında yapılacak hizmetlerin başlangıcında Cumhuriyet Caddesi ile Hastane Caddesi'ndeki parkometre çalışmalarına düzenleme getirilmesini istiyoruz. Bunun yerine park yasağı getirilerek parkometrenin devre dışı bırakılması gerekir. Böylelikle ambulans ve itfaiye geçişlerinde rahatlık ve zaman kazandıracağına inanıyorum. Altyapı çalışmaların devamı, Van Gölü kıyısının sineklerden arındırılması ve sahil yolunun kısa sürede bitirilmesi en büyük temennimizdir." şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.