• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

2.Galata Moda Festivali

2.Galata Moda Festivali
Moda Tasarımcıları Derneği'nce düzenlenen 2. Galata Moda Festivali, Türkiye'nin önemli tasarımcıları ile tüketicilerinin Galata Meydanı'nda bir araya getirecek.

İSTANBUL- Moda Tasarımcıları Derneği'nce düzenlenen 2. Galata Moda Festivali, Türkiye'nin önde gelen tasarımcıları ile tüketicileri 7 Aralık'ta, Galata Meydanı'nda bir araya getirecek.

Festivale katılan Bahar Korçan, Arzu Kaprol, Hakan Yıldırım ve İdil Tarzi gibi 24 ünlü moda tasarımcısı ile üç gün sürecek olan buluşmada, Türkiye'nin en ünlü tasarımcıları, tekstil markaları ve trend yaratıcıları ile moda severlerin bir araya geleceği Açıklandı.

Festivalde ünlü modacıların ürünleri satışa sunulurken ziyaretçiler, festival için düzenlenen alanda bayram ve yılbaşı öncesi keyifle gezebilecek ve birbirinden farklı ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilecek.

Modayı ulaşılabilir kılmayı ve ünlü tasarımcıların hazırladığı tasarım ürünlerini tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen festival için özel bir mekan hazırlayan Beyoğlu Belediyesi, moda tasarımcılarını ve ürünlerini farklı bir alanda ve kreatif bir şekilde sunabilmeleri için şık dükkanlar tasarladı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, festivalle hem moda dünyasına katkı sağladıklarını hem de tarihi mekanları canlandırdıklarını belirttiği açıklamasında şunları kaydetti:

''Galata Moda Festivali tarihin ve modanın farklı bir bakışla insanlarla buluşmasıdır. Festivalimiz gelenekselleşecek. Türk modasının dünyaya açılması için dünyaya açılırken bulunduğu, yaşadığı yerlerden beslenmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Entelektüellerin, sanatçıların, esnafın yoğun ilgi gösterdiği Galata Meydanı'ndan Türk moda dünyası da tıpkı Hezarfen Ahmet Çelebi gibi her sene geleneksel olarak kanatlanacak.''

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.