• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

Yerli restoran zinciri HD Holding’e 3 ödül birden

Yerli restoran zinciri HD Holding’e 3 ödül birden
HD Holding; PDR International 2018 Proje Ödülleri, Kariyer.net “İnsana Saygı Ödülleri’’ ve SecretCV İK’nın Yıldızları ödül programlarından üç farklı ödül aldı

İSTANBUL -Türkiye’nin en büyük yerli restoran zinciri HD Holding, başta HD Akademi olmak üzere insan kaynakları alanında gerçekleştirdiği başarılı proje ve faaliyetlerini ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda HD Holding; PDR International 2018 Proje Ödülleri, Kariyer.net “İnsana Saygı Ödülleri’’ ve SecretCV İK’nın Yıldızları ödül programlarından üç farklı ödüle layık görüldü.

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini 23 yıldır misafirleriyle buluşturan HD Holding, insan kaynakları alanında gerçekleştirdiği başarılı faaliyetleri ile güçlü kurum yapısını geliştirmeye devam ediyor. Kurum içinde gerçekleştirdiği projeler ile çalışanlarının performans ve kişisel gelişim süreçlerini yakından takip eden ve destekleyen HD Holding, sektörün üç farklı insan kaynakları organizasyonundan ödül aldı. 

hd-holding,.jpgPDR International’dan HD Akademi’ye ödül

Kurumsal eğitim ve danışmanlık hizmetleri alanında Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer alan PDR International, 2015 yılında başlattığı ödül programı ile kurumların gerçekleştirdiği eğitim ve gelişim programlarını belirli kriterler doğrultusunda değerlendirerek ödüllendiriyor. Bu kapsamda HD Akademi programı; yöneticilerin geliştirilmesi, kurum içinde birbirinden öğrenen, gelişen, farklılıklara değer veren ve değişimi doğru yöneten bir kültür oluşturma süreçleri özelinde yapılan değerlendirmeler sonucunda ‘’Markalaşmış Kurum Kültürü Kilit Alan Proje’’ ödülünün sahibi oldu.2014 yılında hayata geçirilen HD Akademi, eğitim programları aracılığıyla bugüne kadar toplam 8 bin 600 kişiye ulaştı ve düzenlediği eğitimler sayesinde yalnızca geçtiğimiz yıl 113 çalışanının terfi sürecine yardımcı oldu.

hd-holding,-002.jpgHolding İK’ya “İnsana Saygı Ödülü’’

İnsana olan saygıyı önemli bir iş prensibi olarak gören HD Holding, bu kapsamda belirlediği insan kaynakları politikaları ile de sektörde fark yaratıyor. HD Holding, en çok işe alım yapan ve başvurulara aynı gün içerisinde dönüş gerçekleştiren başarılı insan kaynakları performansı sayesinde, Türkiye’nin saygın insan kaynağı platformlarından Kariyer.net’in “İnsana Saygı Ödülü”nü kazandı. 

hd-holding,-003.jpgİK’nın Yıldızları arasına adını yazdırdı

HD Holding İnsan Kaynakları Departmanı, çalışanları merkezine alan İK politikaları ve kurum içinde yarattığı sinerji doğrultusunda, Türkiye’nin en büyük insan kaynağı platformlarından SecretCV’nin gerçekleştirdiği ‘’İK’nın Yıldızları’’ ndan da ödülle döndü. HD Holding, bu başarısı ile SecretCV’nin belirlediği ve yeni pozisyonlarla iş olanağı sağlayan, başvurulara %98 oranında dönüş yapan en başarılı markalar arasında yerini aldı.

Bu haber toplam 15291 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.