• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • Antalya 13 °C

Yeni havalimanı Türkiye'yi turizm merkezi yapacak

Yeni havalimanı Türkiye'yi turizm merkezi yapacak
Global Exchange Başkanı Isidoro J. Alanis, İspanyol El Economista gazetesine  İstanbul açılacak yeni havalimanının Türkiye'yi bir numaralı turizm merkezi haline getireceğini açıkladı.

MADRİD- Uluslararası havaalanlarında döviz hizmeti sunan İspanyol menşeili Global Exchange Başkanı Isidoro J. Alanis, İspanyol El Economista gazetesine verdiği röportajda, İstanbul açılacak yeni havalimanının Türkiye'yi bir numaralı turizm merkezi haline getireceğini açıkladı.
Yeni İstanbul Uluslararası Havalimanı daha açılmadan dünyanın tüm dikkatlerini üzerine çekti. İspanyol El Economista gazetesi, döviz hizmetleri sunma konusunda uzmanlaşmış çok uluslu bir İspanyol şirketi olan Global Exchange'in yeni İstanbul uluslararası havalimanındaki en büyük kazananlardan birisi olduğunu yazdı.

yeni-havalimani-010.jpgŞİRKET TARİHİNİN EN BÜYÜK SÖZLEŞMESİ

Gazete, dünyanın en büyük havalimanı altyapısına sahip olacak yeni İstanbul havalimanı ile yapılan anlaşmanın şirket tarihinin en büyük havaalanı sözleşmesi olduğunu duyurdu. 29 Ekim'de hizmete girecek yeni havalimanında Global Exchange rekor sürede 40 yeni ofis açacak. Bu büyük zorluğun üstesinden gelmek için Türkiye'de ortaklık yapılan kuruluşun personeli, Salamanca'daki çok uluslu personelin yüzde 25'ini temsil eden 500 kişiye genişletilecek.

'TÜRKİYE'Yİ BİR NUMARALI TURİZM MERKEZİ HALİNE GETİRECEK'

Global Exchange Başkanı Isidoro J. Alanis, "Bu Global Exchange için hem ofis sayısı hem de imtiyaz sözleşmesinin süresi olarak en büyük uluslararası genişleme projesidir. Türkiye'ye sıkı sıkıya bağlı kaldığımız için Türk lirası değerinin evriminin önümüzdeki yıllarda çift haneli turizm büyümesi sağlayacağına inanıyoruz. Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi.

GLOBAL EXCHANGE NEDİR?

Global Exchange, uluslararası havaalanlarında döviz hizmeti sunan dünyadaki çok uluslu bir İspanyol şirketidir.

.

Kaynak: Takvim
Bu haber toplam 3033 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.