• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Yalıkavak Marina’da yıllık tekne bağlamaya %30 indirim

Yalıkavak Marina’da yıllık tekne bağlamaya %30 indirim
Yalıkavak Marina, yıllık tekne bağlama ücretlerinde sunduğu çok özel %30 indirimleri ve 125 €/m2’den başlayan ücretleri ile tüm yat severleri bu cazip fırsatın keyfini çıkarmaya davet ediyor. 

BODRUM  – Yalıkavak Marina yıllık tekne bağlama ücretlerinde uyguladığı %30 özel indirim ile tüm yat severleri, hem 125 €/m2’lik cazip fiyatlardan hem de seçkin olanakları ile Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süperyat marinasının benzersiz hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyor. Bu özel teklif, Yalıkavak Marina’da bulunan ve 30m’ye kadar tekneler için ayrılmış 51 bağlama alanı için Nisan 2020 sonuna kadar geçerli. Bu sınırlı fırsat başka yönleri ile de benzersiz olmayı sürdürüyor. Yalıkavak Marina’da bağlamış olan teknelerin kaptanları ve mürettebatları, 2018-2019 Dünyanın En İyi Süperyat Marinası ünvanına ve British Yacht Harbor Association (TYHA) tarafından verilen 5 Altın Çapa derecelendirmesine sahip Yalıkavak Marina’nın benzersiz marina hizmetlerinden yararlanma fırsatını da yakalıyorlar.

yalikavak-marina’.jpgGöz alıcı güzelliği ve çekici mekanlarının yanısıra Yalıkavak Marina, marina operasyonlarını kusursuz yöneten iyi eğitimli ve tecrübeli çalışanları ve tüm yıl boyunca marinanın güvenliğini sağlayan etkili güvenlik ekibi ile de göz dolduruyor. Yalıkavak Marina ayrıca 1000 amper – 380 volt kıyı elektriği, 7/24 palamar hizmeti, dalgıç hizmeti, 7/24 aktif güvenlik elektronik kontrollü girişler, her bağlama noktasında yüksek hızlı WiFi bağlantısı, yakıt istasyonu, gümrüksüz yakıt imkanı ve helikopter pisti olanaklarının yanı sıra gümrük kapısı olarak da işlev görüyor. 

Yalıkavak Marina dünyaca ünlü markaların ve seçkin yaşam alanlarının dahil olduğu bölgenin en büyük lüks AVM’sine ve ödüllü Beach ve Boutique otellere de ev sahipliği yapıyor. AVM, oteller, spa, fitness merkezi ve restoranlarda yat kaptanları ve mürettebatları için özel indirim imkanları ve sezon boyunca gerçekleşen keyifli ücretsiz etkinlikleri de bu muhteşem merkezin çekici özelliklerinden.

yalikavak-marina’-001.jpgYalıkavak Marina Hakkında

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye'nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir. 2019 yılında aralarında ikonik M/Y Phoenix II, S/Y Better Place, M/Y O'Mega ve M/Y Lady M & M/Y Saluzi’nin de bulunduğu 90’dan fazla super yat Yalıkavak Marina’yı ziyaret etti ve daha fazlası bize doğru yelken açıyor!

Yalıkavak Marina, 100’den fazla markaya, gurme restoranlara, barlara, kafelere, kulüplere, çeşitli eğlence mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır. 

Yalıkavak Marina ailesi bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina, Alışveriş Merkezi, Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi ile yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır. 

Yalıkavak Marina, Dubai, Moskova ve Monaco gibi birçok farklı şehirde gerçekleşen dünyaca ünlü fuarlarda Türkiye'yi temsil etmektedir. Ayrıca Yalıkavak Marina bölgenin en büyük charter fuarı olan TYBA (Türkiye Yatçılık ve Brokerlar Derneği) Yacht Show’un ve Uluslararası Balık Avcılığı Federasyonu sertifikalı her yıl düzenlenen MOST Bodrum (Akdeniz Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası) Kupası’nın ana sponsoru ve evsahibidir. Bunların yanısıra Uluslararası Denizcilik Festivali’nin ve Bodrum Cup Yelken yarışlarının da ana sponsorudur. 

Yalıkavak Marina “UNICEF Platin Kanatlar” programının gururlu bir katılımcısıdır ve UNICEF Türkiye Ulusal Komitesi’ne destek olarak hem Türkiye hem de dünya çapındaki yardıma muhtaç çocukların temel haklarına kavuşmaları için çaba göstermektedir.

Yılda 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir. 

Bu haber toplam 9881 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.