• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Wyndham Grand İzmir Özdilek yenilendi

Wyndham Grand İzmir Özdilek yenilendi
Wyndham Grand İzmir Özdilek, kapsamlı bir çalışma sonrasında yenilediği Konak Salonu’nu, verdiği görkemli davetle tanıttı

İZMİR - Wyndham Grand İzmir Özdilek, kapsamlı bir çalışma sonrasında yenilediği Konak Salonu’nu, verdiği görkemli davetle tanıttı. Wyndham Grand İzmir Özdilek Genel Müdürü Funda Çam: “Bugüne dek ulusal ve uluslararası birçok kongreye, toplantıya, düğüne ve davete ev sahipliği yapan Konak Salonu’nu; en son teknolojik imkanlarla donatılmış, yükseltilmiş tavanına ek olarak yekpare cam cephesiyle ferah bir atmosfere sahip, gün ışığı alan, şık ve fonksiyonel bir salon haline getirdik.’’ dedi.

wyndham-grand-izmir-ozdilek.JPGTOPLAM 11 MILYON TL YATIRIM YAPTIK
Çam şöyle devam etti: “Biz başarının bir varış noktası değil bir yolculuk olduğuna inanıyoruz. Bu çizgideki gayretli çalışmalarımız bize şimdiye kadar birçok ödülü getirdi. Dünya çapındaki Wyndham otelleri arasında yapılan değerlendirme sonucunda otelimiz geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Best of Wyndham Grand” ödülüne layık görüldü. Başarıyı sağlamak için çalışmanın yanı sıra otelimize yenilikler getirmenin ve en son teknolojiyi kullanmanın önemini biliyoruz. Misafirlerimize inovatif ve yenilenen mekanlarda hizmet sunabilmek için 2010 yılından beri toplam 11 milyon TL yatırım yaptık. Bundan sonra da değerli misafirlerimize en iyi hizmeti sunma çabamızı, ilk günkü heyecanla devam ettireceğiz.” diyerek davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

wyndham-grand-izmir-ozdilek-001.JPG

50 YILLIK KÖKLÜ BIR KURUM KÜLTÜRÜ
Özdilek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perakende Operasyonları Genel Müdürü Sertaç Ünal da bu özel davet için yaptığı konuşmasına, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in saygı ve selamlarını ileterek başladı. “Özdilek, kurucumuz Sayın Hüseyin Özdilek’in şekillendirdiği, benim de son 30 yıllık dönemine bizzat şahit olduğum 50 yıllık köklü bir kurum kültürüne sahiptir. Misafirperverlik ve insanlara hizmet etmekten mutlu olmak, bu kültürün tam da merkezinde yer almaktadır. İnsanı merkeze koyduğunuzda öncelikleri belirlemek kolaydır. Otelimizin açıldığı 2003 yılından beri bu kültürümüzün devam ettirilmesi birçok ödülü almamızı sağladı.

wyndham-grand-izmir-ozdilek.jpgREHAVETE KAPILMAYIZ
2014 yılında İstanbul’da faaliyete geçen Wyndham Grand İstanbul Levent otelimiz de aynı prensipteki çalışmalarıyla ulusal ve uluslararası ödüller alarak faaliyetine devam etmektedir. Özdilek iş kültüründe sürekli gelişme esastır. Bunun amacı da misafirlerimizin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına en hızlı ve kaliteli şekilde cevap vermektir. Hiçbir zaman biz mükemmeliz deyip rehavete kapılmayız. Hep işimizi daha iyi nasıl yapabiliriz diye sorgularız. Misafir mutluluğu, her zaman fizibiletinin önüne geçer. Nitekim bugün tanıtımını yapmış olduğumuz toplantı salonu yenilemelerimizin hedefi de budur. Çünkü biz biliyoruz ki misafir mutluluğu ve sadakati kurumumuzun en büyük zenginliğidir.

wyndham-grand-izmir-ozdilek-001.jpgBAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPACAĞIMIZI BILIYORUZ
Bir işin başarısı, başarılı takım çalışmasıyla yakından ilgilidir. Wyndham Grand İzmir Özdilek ekibi, bu çalışmayı üst düzey çabayla yapmaya gayret ederken, takımımızın çok önemli üyeleri olarak gördüğümüz siz değerli iş ortaklarımızın katkılarıyla her zamanki gibi mükemmel bir iletişim içinde çok daha başarılı çalışmalar yapacağımızı biliyoruz. Bu nedenle bu güne kadar göstermiş olduğunuz samimi iş birliği için sizlere teşekkür ediyor, bugün aramızda bulunmalarından dolayı tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Bu haber toplam 5000 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.