• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

Wish More Hotel, ’Beyaz Gece’ ile yaza veda etti

Wish More Hotel, ’Beyaz Gece’ ile yaza veda etti
Wish More Hotel İstanbul, iş ortaklarını ve seyahat acentelerini düzenlediği ‘Beyaz Gece Partisi’ ile Yaza Veda gecesinde eğlendirdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Son dönemlerde Genel Müdür Erkan Akkurt ve ekibinin başarısı ile İstanbul turizminde dikkat çeken Wish More Hotel İstanbul, iş ortaklarını ve seyahat acentelerini düzenlediği ‘Beyaz Gece Partisi’ ile Yaza Veda gecesinde eğlendirdi.

wish-more-hotel,-.jpgwish-more-hotel,--005.jpg

Kapıdan giren konuklara beyaz sombrero, kadınlara ise beyaz çiçeklerle bezeli kolyeler armağan edildi. Görevli hanımlar ve sahne alan sanatçıların gecenin anlamına uygun olarak beyaz giyindikleri dikkat çekti.

wish-more-hotel,--001.jpg

SONBAHARA HOŞ GELDIN
“Wish More Hotel İstanbul olarak, deniz, kum ve güneşe doyduğumuz, yılın en sıcak aylarını eğlenceli bir şekilde geride bırakıyoruz, yeni sezona, sonbahara hoş geldin diyoruz” denilen gecede Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Serhan Özcan, Kurumsal İletişim Yetkilisi Ferah Özkök ev sahipliği yaptılar.

wish-more-hotel,--002.jpg

DANSÇı KıZLAR COŞTURDU

Otelin bahçesinde düzenlenen etkinlikte DJ performansı ile sevilen müzikler dinlenirken dansçı kızlar geceye renk kattı. Tüm misafirler dansçı kızlara eşlik ederek pistte soluğu alırken, açık havanın tadını doyasıya çıkaran konuklar yaza veda partisinde otelin ikramlarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

wish-more-hotel,--004.jpgTÜRKİYE’NİN BÜYÜYEN YENİ OTEL ZİNCİRİ: WISH MORE
Yatırımcı Özkök Ailesi’nin ilk otel yatırımı olan ve İstanbul Bayrampaşa’da hizmete giren 198 odalı Wish More Hotel İstanbul, Forum İstanbul’un tam karşısında yer alan konumu ile otel yatırımlarının arttığı bölgede hayata geçen son büyük otel yatırımlarından biri oldu.
Geçmişte kuyumculuk, tekstil, inşaat gibi alanlarda faaliyet göstermiş olan Saroz Gayrımenkul şirketinin sahibi Mardin kökenli Özkök Ailesi’nin yatırımı olan Wish More, yatırımcının ilk otel yatırımı olarak görüldü.

ozkok-ailesi.jpg

wish-more-hotel,--003.jpg

İSTANBUL’A İKİ ‘WISH MORE’ DAHA GELİYOR

Wish More Hotel İstanbul ‘in Genel Müdürü Erkan Akkurt, yatırımcının ‘Wish More’ markasıyla Türkiye’de yerli ve ileride dünyaya açılabilecek otel zinciri oluşturmak istediğini belirtti. Akkurt “İstanbul Şişli ve Harbiye’de iki otel projesi ile ilk etapta üç otele ulaşmayı ve sonraki yıllarda zinciri büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 6996 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.