• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Üst üste üçüncü kez ‘En İyi Eğlence Ödülü’nü kazandı

Üst üste üçüncü kez ‘En İyi Eğlence Ödülü’nü kazandı
Emirates Havayolu, ABD Los Angeles’ta gerçekleştirilen APEX 2020 Yolcu Seçimleri Ödülleri'nde, En İyi Eğlence dalında üst üste üçüncü kez ödül aldı

LOS ANGELES- Emirates Havayolu, ABD Los Angeles’ta gerçekleştirilen APEX 2020 Yolcu Seçimleri Ödülleri'nde, En İyi Eğlence dalında üst üste üçüncü kez ödül alarak bu konudaki başarısını bir kere daha taçlandırdı

Emirates, Pazartesi günü ABD Los Angeles'taki APEX EXPO'da düzenlenen 2020 Yolcu Seçimleri Ödülleri'nde En İyi Eğlence dalında üst üste üçüncü kez ödül aldı. Havayolu şirketi ayrıca, yalnızca doğrulanmış ve onaylanmış yolcu geri bildirimlerine dayanan ilk havayolu derecelendirme programında, Global Havayolu Şirketleri Derecelendirmesinde en yüksek derece olan ‘Beş Yıldız’ aldı.

emirates-havayolu,-005.jpgEmirates’in Apex’te üç senedir elde ettiği başarı, uçak içi eğlence sistemi konusunda geliştirdiği yeniliklerden ve yolcu deneyiminde referans noktası olmasından kaynaklanıyor. Havayolu, 1992 yılında her koltuğa TV ekranı yerleştiren ilk havayolu şirketi olurken, geçen yıldan bu yana mobil uygulama üzerinden yolcularına uçuş öncesinde müzik listesi oluşturup uçak içi eğlence sistemi ile senkronize etme gibi yenilikçi ve teknolojik ürünler sunmaya devam ediyor.

emirates-havayolu,-006.jpgGünümüzde yolcularına gök yüzündeki en kapsamlı ve en gelişmiş eğlence ve iletişim hizmetlerinden birini sunan Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan ice, şimdi 1.000'den fazla dünya filmi dahil olmak üzere 4.500'ün üzerinde eğlence kanalı içeriyor. Emirates yolcuları Economy Class’ta 13,3 inç, Business Class’ta 23 inç ve First Class’ta 32 inç olmak üzere her kabin için sektördeki en büyük ekranların keyfini çıkarıyorlar.

emirates-havayolu,-007.jpgBenzersiz içerik çeşitliliğine ek olarak Emirates, yolcularına uçak içinde internet bağlantısı ve canlı yayın TV hizmeti sağlamak için de yatırım yapıyor. Canlı yayın TV hizmeti ile donatılan 176'nın üzerindeki Emirates uçağından herhangi birinde yolculuk yapan spor tutkunları 40.000 fit yükseklikte global spor etkinliklerini izleyebiliyorlar. Yolcular ayrıca CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC ve NHK World gibi çeşitli uluslararası haber kanallarının da keyfini çıkarabiliyor.

 

Tüm uçaklarında Wi-Fi bağlantısı bulunan Emirates, tüm kabin sınıflarında sunduğu 20 MB ücretsiz Wi-Fi veya 2 saat boyunca sınırsız mesajlaşma uygulaması sayesinde, yolcuların arkadaşlarıyla, aileleriyle veya iş arkadaşlarıyla iletişimde kalmalarına olanak tanıyor. Emirates Skywards üyeleri, First Class veya Business Class'ta seyahat ederken ücretsiz Wi-Fi dahil olmak üzere üyelik seviyelerine ve seyahat sınıflarına bağlı olarak özel avantajlardan yararlanıyor.

APEX Yolcu Tercihi Ödülleri, dünyanın en yüksek oy almış seyahat organizasyon uygulaması Concur®’un ve APEX’in ortaklığı ile elde edilen yolcu geribildirimlerine dayalı olarak veriliyor. Bu seneki sonuçlar ise, 1 Temmuz 2018 ve 30 Haziran 2019 tarihleri arasında, yolcular tarafından verilen oylarla beş yıldızlı bir ölçek kullanılarak, 600’a yakın havayolu şirketinin bir milyonu aşan uçuşu puanlanarak gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 1638 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.