• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Ünlü otel markası The House Hotel burgerci oldu

Ünlü otel markası The House Hotel burgerci oldu
Türkiye’de The House Hotel Kerten Hospitality, teknoloji odaklı gurme burger markası Frikadell'i pazara sundu.

İSTANBUL- Türkiye’de The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Ataköy Marina’daki Cloud7 Hotel markalarıyla faaliyet gösteren Kerten Hospitality, teknoloji odaklı gurme burger markası Frikadell'i pazara sundu.

the-house-hotel.jpgKarma hizmet alanında uzmanlaşmış Kerten Hospitality, grubun gurme burger konsepti Frikadell'in açılmasıyla Türkiye’deki varlığını büyütmeye devam ediyor. Kerten Hospitality, markalı rezidansları, lüks otelleri, ofis ve paylaşımlı ofis yönetimi, teknoloji odaklı yeme ve içme kavramlarını birleştiren karma kullanımlı projeleri yürütme vizyonu ile Türkiye’de The House Hotel ve Residences ve Cloud7 Hotel’in operasyonlarına devam ediyor.

the-house-hotel-003.jpgTürkiye’de dört önemli marka ile faaliyet gösteriyor; Geleneksel otelcilik kavramlarına meydan okuyarak sektöre yeni bir yaklaşım getiren The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Ataköy Marina’daki Cloud7 Hotel markalarıyla hizmet veren Kerten Hospitality, geçtiğimiz ay içinde Buyaka Alışveriş Merkezi’nde açılan teknoloji odaklı gurme burger markası Frikadell'i pazara sundu.

the-house-hotel-001.jpgmarloes-knippenberg;.JPG

Konaklama projelerine yatırım konusunda sektöre yeni bir yaklaşım getirdiğine inanıyoruz

Türkiye yatırımları hakkında bilgi veren Kerten Hospitality CEO’su Marloes Knippenberg; “Türkiye, Kerten Hospitality olarak bizim için odaklanma ve gelişim açısından kilit bir pazar olmaya devam ediyor. The House Hotel ve Cloud7 Hotel markaları ile bugüne kadar aldığımız sonuçlardan çok memnunuz.

Karma hizmet projeleri konusundaki uzmanlığımızın, konaklama projelerine yatırım konusunda sektöre yeni bir yaklaşım getirdiğine inanıyoruz ve Türkiye’deki varlığımızı daha da büyütmeyi umuyoruz. ”

the-house-hotel-002.jpgKerten Hospitality, yatırımcılarla iş birliği yaparak teknoloji ile kişiselleştirilmiş yaklaşımları birleştiren karma kullanımlı projeler geliştirmeye yardımcı oluyor. Kerten Hospitality, The House Hotel Karaköy, The House Hotel Bomonti, The House Residence Bomonti ve Cloud7 Hotel Ataköy Marina markaları ile Türkiye’de hizmet alanında ismini duyurmaya devam ederken yeni proje ve planları ile daha da büyümeyi hedefliyor.

Bu haber toplam 1865 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.