• BIST 9679.8
  • Altın 2485.362
  • Dolar 32.4206
  • Euro 34.4279
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 16 °C

Türsab’ta 5’ci başkan adayı Çetin Gürcün oldu

Türsab’ta 5’ci başkan adayı Çetin Gürcün oldu
Türsab Genel Sekreteri, İntermed Turizm’in sahibi Çetin Gürcün Türsab Başkan Adayı oldu.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB’ın ertelenen 23’cü genel kurulunda Türsab Genel Sekreteri, İntermed Turizm’in sahibi Çetin Gürcan Başkan Adayı oldu. Çetin Gürcün’ün başkan adaylığı mevcut başkan Başaran Ulusoy’un Türkiye'nin bir çok yerinde yaptığı  “hellalik” toplantılarında üstü örtülü bir şekilde deklare ediliyordu.

LİSTEDE MEVCUT YÖNETİMDEN 4-5 ARKADAŞ VE YENİ TAKVİYELER VAR
Çetin Gürcan "Tecrübe ve istikrarla yola çıkıyoruz. Aramızda mevcut yönetimden 4-5 arkadaş var. Yeni takviyelerle taze kan kattık. Ekibin hem kaptanlığını, hem ağabeyliğini yapacağım. Biz bir ekibiz. Başaran Ulusoy'dan edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle Türsab'ı ileriye götüreceğiz" dedi.
Çetin Gürcün listede bulunan arkadaşlarının uçak bileti, incoming, iç turizm gibi konuları bilen kişiler olduğunu belirterek "Bu yönetimde yer alan arkadaşlar sorunları anlayıp, çözüm bulacak yetkin arkadaşlardır. Listeyi açıkladığımız zaman teveccüh göreceklerine inanıyoruz. Ekipteki arkadaşlarımız konularında uzman ve sağlıklı ilişkiler kurabilen kişilerdir"şeklinde konuştu.

cetin-gurcun-basaran-ulusoy.jpgHatay toplantısında Çetin Gürcün yaptığı konuşmada 24-25 Şubat’ta kendilerine oy verilmesini istemişti. turkiyeturizm.com olarak daha önce başkanlığını yazmıştı.
https://www.turkiyeturizm.com/cetin-gurcun-tursab-baskan-adayligini-hissettirdi-55072h.htm
Facebook’tan yapılan açıklamada “İstikrar ve Tecrübe ekibi TÜRSAB seçimlerine Çetin Gürcün kaptanlığında giriyor...” denildi.
Türsab Genel Kurulu'nda başkan adaylığı için yarışta 'Türsab Hepimizin'den Emin Çakmak, 'Güçlü Türsab'tan Hasan Erdem, "Türsabı Birlikte Yönetelim'den Hüseyin Kırk ve 'Bize Değişim Gerek'ten Firuz Bağlıkaya bulunuyor.

cetin-gurcun-004.jpg
ÇETIN GÜRCÜN KIMDIR?

1959 yılında Batman’da doğdu. Turizm mesleğine 1978 yılında başladı ve çeşitli acentalarda 11 yıl çalıştıktan sonra 1989 yılında İntermed Turizm’i kurdu. Yarım bıraktığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki eğitimine devam etmektedir. 1993-99 yılları arasında TÜRSAB Yönetim Kurulu’nda iki dönem Sayman, bir dönem Genel Sekreter olarak hizmet veren Gürcün, takip eden 5 dönem boyunca TÜRSAB Başkan Danışmanlığı, Tur Operatörleri ve İç Turizm Komite Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. TÜRSAB 21’inci Faaliyet Döneminde Yönetim Kurulu Genel Sekreteri olarak görev yapan Çetin Gürcün, halen bu görevini sürdürmektedir. 2016 yılında Dünya Seyahat Acentaları Birliği Federasyonu (UFTAA) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Daha sonra ise UFTAA (Dünya Seyahat Acenteleri Birlikleri Federasyonu) Başkan Yardımcısı seçildi. Gürcün, aynı zamanda TURSAV Mütevelli Heyeti ve İstanbul Skal Kulüp üyesidir. Evli ve 3 çocuk babası olan Gürcün, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Bu haber toplam 8634 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.