• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

TÜRSAB kongresi için muhalefet 'prensip'te birleşti

TÜRSAB kongresi için muhalefet 'prensip'te birleşti
“Güçlü Türsab” hareketi Başkan Adayı Hasan Erdem ile “Bize Değişim Gerek” Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya İstanbul’da “prensipte birleşme” kararı aldılar

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB Başkanlığı için kampanyalarını sürdüren muhalefetin iki güçlü adayı “Güçlü Türsab” hareketi Başkan Adayı Hasan Erdem ile “Bize Değişim Gerek” Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya İstanbul’da el sıkışarak “prensipte birleşme” kararı alarak 'protokol" metni imzaladılar.

whatsapp-image-2017-10-25-at-13.02.13-002.jpegHERKES SANDIĞA GELSİN
Muhalefetin iki adayı Kasım ayı ortalarına kadar işbirliği için şartları oluşturarak ortak bir deklarasyon imzalayacaklar. “El sıkışma” sırasında seyahat acentelerine mesaj veren TÜRSAB’daki muhalefetin iki başkan adayı “Herkes sandığa gelsin. Prensipte anlaştım. Acentelerin yanında olan yeni bir TÜRSAB oluşturacağız” dediler.

HASAN ERDEM: ŞARTLARIMIZI OLUŞTURACAĞIZ
“Güçlü Türsab” hareketi Başkan Adayı Hasan Erdem acentelerin kendilerinden isteklerinin birleşme yolunda olduğunu belirterek “Mevcut yönetim TÜRSAB’ın tüm imkanlarını kullanarak bize göre bir sıfır önde başlıyor. Muhalefette birleşme olmayacağı söylentileri acenteleri sandıktan kaçırıyordu. Biz söylemlerimizde ‘masadan kaçmayız’ diyorduk. Şimdi şartlarımızı oluşturacağız ve diğer aday Firuz Bağlıkaya ile hangi ortak noktalarda buluşacağımızı karara bağlayarak sandığa gideceğiz. Acentelerin karısına güçlü bir muhafetle çıkarak mevcut yönetimi değiştirmek istiyoruz” dedi.

baglikaya-ve-erdemden-birlik-aciklamasi-11821.jpgFARKLI EKİPLERİN MUHALEFETİ  20 YILLIK DÜZENE HİZMET EDECEKTİR
Hasan Erdem Facebook sayfasından ise şu açıklamayı yaptı:
"2-3 Aralık tarihinde yapılacak olan TÜRSAB Olağan Genel Kurulu öncesinde sektörümüzün kronikleşen sorunlarına yönelik aynı dili konuştuğumuz TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya ile seçimlere birlikte girme kararı aldık. Dertlerimiz de çözümlerimiz de bir iken seçimlere farklı ekiplerlerle girmek sadece 20 yıllık düzene hizmet edecektir. İki muhalefet olarak seçime birlikte girme ve birleşmeye karar verdik. Tüm turizm camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun."

Bu haber toplam 4120 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.