• BIST 8761.79
  • Altın 2240.049
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1683
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

Türsab Asya BTK Adayı Cansızoğlu: Zaman hırsızlığına son vereceğiz

Türsab Asya BTK Adayı Cansızoğlu: Zaman hırsızlığına son vereceğiz
Türsab Asya BTK Adayı Fatih Cansızoğlu “Gerçek değişim için geliyoruz. Bahanelerle hizmet vermeden acenteleri oyalamaya ve zaman hırsızlığına son vereceğiz” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği- TÜRSAB Asya Bölge Temsil Kurulu - BTK Başkanlığına ekibiyle birlikte aday olan Tatil Bahçesi acentesinin genç ve dinamik sahibi Fatih Cansızoğlu, Türkiye’nin 2’ci en büyük bölgesinde 734 acenteye “Gerçek değişim için geliyoruz. Bahanelerle hizmet vermeden acenteleri oyalamaya ve zaman hırsızlığına son vereceğiz” dedi.

fatih-cansizoglu.jpgÇÖZÜM ÜRETEN YÖNETİM
“Ezber bozmak İçin göreve talibiz...” diyen Fatih Cansızoğlu, Türsab’ın en çok acentesinin bulunduğu bölgede artık acentelerin menfaati için çalışmanın zamanının çoktan gelip geçtiğini belirterek “Bahane üreten değil, çözüm üreten, genç ve dinamik bir ekiple, kreatif, bilim ve sanatsal yaklaşımlarla artık zaman hırsızlığına son vereceğiz diyoruz.

ZAMANIN KIYMETİNİ BİLMEYENLER ZARAR VERİYOR
Fatih Cansızoğlu, acentelerin çeşitli bahanelerle her zaman sorunlarıyla başbaşa bırakıdığını belirterek şöyle konuştu “Efendim zaman çok kısa geldi, bir döneme daha ihtiyacımız var, lütfen bir dönem daha bize göz yumun anlayışına son vermeliyiz. Zamanın kıymetini bilmeyenler gerçek manada ziyandadır... Şampiyonlar liginde gol pozisyonuna bir defa giriyorsunuz ve o golü atmak için önünüze gelen şanşa hazır olmak zorundasınız. Ön birikimi ve kendilerini geliştirmek için çabası olmayan statükocu yaklaşımlar gelişimin önündeki en büyük engeldir.”

fatih-cansizoglu.jpegMEVCUT YÖNETİM VERİLEN ŞANSI KULLANAMADI
Fatih Cansızoğlu, “Zamanı yönetme bilgisine sahip değilseniz zaman hırsızı oluyorsunuz” diyerek şöyle devam etti: “Halen görevdeki arkadaşlarımıza seyahat acentleri tarafından bir şans verildi. Ancak göreve geldiklerinde bu şansı kullanamadılar ve sektöre fayda sağlanmadı. Onlar için ‘Sektörün itibarı ve geleceği için ne yaptınız?” diye sorulsa verilecek cevap koaman bir “hiç’tir.

BURADA GÖREV YAPMAK VIZYON VE HEYECAN IŞIDIR
Asya BTK Burası 734 acente ile Türkiye’nin en büyük ikinci büyük bölgesidir. Ülkemizdeki en büyük seyahat acentelerine ev sahipliği yapan bölgedeyiz. Böyle değerli bir bölgede görev yapmak vizyon ve heyecan işidir. Ülkemizin ihracata ihtiyacı var. Bizler ülkemizin hizmet ihracatçısı ve vitrindeki elçisiyiz... Dünya bize dar gelmeli... Göreve geldiğimiz zaman yaratacağımız dinamiklerle seyahat acentelerinin geleceğini parlak günlere taşımak için çalışacağız. Tevazu ile sektör sayesinde elde ettiğimiz bilgi sermayemizi, enternasyonel tecrübelerimizi meslektaşlarımız ile sanatsal bir bakışla paylaşmanın onurunu yaşayacağız...

HEDEFLERIMİZİ HEP BIRLİKTE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Cansızoğlu Grup Başkanı ve Tatil Bahçesi acentesinin sahibi olan Fatih Cansozoğlu, 1996 yılından itibaren turizm sektörünün içinde bulunuyor. Cansızoğlu, "Sektöre uzun yıllar hizmet etmiş birisiyim. Bilgi ve tecrübeyi gelecek nesillere aktarmak, yaptığın mesleğin gelişmesi ve ilerlemesi için çaba sarf etmek, insanın doğasında olan bir şey. Mesleğimizin büyük sıkıntılar olduğunun farkındayım. Sadece bizim değil, sektör içindeki diğer paydaşlarında sıkıntıları var. Bu nedenle bizim çözüm için önderlik yapmamız lazım. Bu görevi layıkıyla yapacağıma inandığım için göreve talip oldum. Değerli meslektaşlarım, hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştirmek adına sizlerinde 21 Ekim Pazartesi yanımızda olmanızı temenni ediyorum. . Diğer adaylarına başarılar diler, gerçekleşecek olan BTK Başkanlığı seçiminin meslektaşlarımız İçin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

fatih-cansizoglu-001.jpg
FATİH CANSIZOĞLU KİMDİR?

Cansızoğlu Grup Başkanı ve Tatil Bahçesi acentesinin sahibi olan Fatih Cansızoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Cansızoğlu, eğitime verdiği önemi ve bilgi birikimini paylaşmaya verdiği nem nedeniyle özel bir üniversitede rekreasyon bölümü derslerinde danışman eğitmen olarak görev yapıyor. Alaçatı Kemerlihan Deluxe Hotel’in sahibi olan Fatih Cansızoğlu, iç turizm, outgoing, yurt dışı eğitim danışmanlığı ve incoming yaparak iş hayatına devam ediyor.

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.