• BIST 9524.59
  • Altın 2488.033
  • Dolar 32.5091
  • Euro 34.7134
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

TÜRSAB Adayı Erdem: Başkan panikte, bizi engelliyor

TÜRSAB Adayı Erdem: Başkan panikte, bizi engelliyor
TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem: Acente belgesine konulacak kota ile mevcut acente belgelerinin değeri en az 500 bin TL’ye ulaşacaktır

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
KAPADOKYA
/ NEVŞEHİR “Güçlü TÜRSAB” sloganı ile tabanda birlik hareketi başlatan “Artık yeter söz acentelerin TÜRSAB’ın başaramayana tahammülü kalmadı” diyen ” TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem Kapadokya, Göreme Aydede Restoran’da acentelerle buluşmasında “32 projemizle acenteleri kucaklayan, üvey evlat gibi davranmayan yeni bir TÜRSAB yaratacağız. Projelerimiz bizim namus sözümüzdür” dedi.

hasan-erdem-kapadokya-008.jpg

hasan-erdem-kapadokya-009.jpg



HASAN ERDEM: TÜRSAB BAŞKANININ TESTİSİNİ KIRDI
Acentelere verdiği yemekte Kapadokya usulü alevler içinde kebap gelince testiyi kıran TÜRSAB Başkan Adayı Hasan Erdem "TÜRSAB'ın mevcut başkanının testisini kırıyoruz. İnşallah üyeler 2-3 Aralık'ta oylarını kullanarak en büyük testiyi kırıp çöpe atacaklar. 2-3 Aralık TÜRSAB'ta milat olacaktır" dedi.

hasan-erdem-kapadokya.jpgProjelerinde yer aldığını analtan Hasan Erdem, göreve gelmesi halinde yeni acente belgesi verilmesine tahdit getireceğini belirterek “Acente belgesine konulacak kota ile mevcut acente belgelerinin değeri en az 500 bin TL’ye ulaşacaktır” dedi.

hasan-erdem-kapadokya-001.jpgTÜRSAB’TAN HASAN ERDEM’İN TOPLANTISINA ENGELLEME
“Bizim yönetimimizde acentelerin itibarı geri gelecek. Bulundukları bölgelerin yıldızları olacaklar. Kamu ile kurulacak iyi ilişkiler sonucu önlerindeki tüm engeller kaldırılacaktır” diyen Hasan Erdem, “TÜRSAB başkanı BYK’ya ve acentelere telefon ederek toplantımıza gelmelerini engellemiş. ‘Gerek yok’ demiş. Bunun takdirini Kapadokya acenteleri yapacaktır” şeklinde konuştu. TÜRSAB Başkanı’nın panik içinde kaldığını ve Kapadokya’ya özel araçla adamlar göndererek acenteleri dolaştığı ve “Hasan Erdemi’in toplantısına gitmeyin” diye talimat verdiği öğrenildi.

hasan-erdem-kapadokya-002.jpgAVRUPA’YA TURİZM İÇİN BELA OKUYACAĞINA , BARIŞ VE TURİST İSTESİN
Hasan Erdem, TÜRSAB Başkanı’nın Çanakkale BYK toplantısındaki sözlerini eleştirerek şöyle devam etti: ‘Avrupa Birliği’nin Allah belasını versin’ diyor. Bu bela işi de Feto’dan çıktı. Onlara neden bela okuyorsun. Onları kazanmaya gayret etsene… Bizim onları kaybetme lüksümüz yok. Ortadoğu ve Körfez ülkeleri ile aramızının iyi olduğu gibi çağdaş ülkelerle işbirliği içinde olmalıyız. İlişkilerimizi düzeltmeliyiz. Hem bize turist gönderin diyeceğiz hem de onlara meydan okuyacağız. Böyle şey olmaz! TÜRSAB başkanının gerilim politika yerine barış dili kullanması gerekir. Bizim mesleğimizi gereği budur. Hiç AB ye gidelim çantamızı elimize alıp etminlikler yaparak onları ülkemize getirelim dediklerini gördünüz mü?
Alman Seyahat Acenteleri neden Türkiye toplantısını iptal etti? Bunu düzeltmek için TÜRSAB hükümet katında bir çalışma yapmadı. Tüm kognreler 2020’ye kadar iptal edildi. Sigorta şirketleri Türkiye’yi sigorta kapsamına almadıkları için tüm kongreler iptal edildi. TÜRSAB’ın çalışmasıyla hükümetin sigorta kapsamı yaratması gerekir Buradan kaybımız 2.5 milyon dolardır.”

hasan-erdem-kapadokya-004.jpgDELEGE SİSTEMİ İLE BYK’LARI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Hasan Erdem BYK’ların özerk satüye kavuşturulacağını belirterek şöyle konuştu: “BYK’lar aciz bırakıldı. İnşallah TÜRSAB’a delege sistemini kazandıracağız. BYK’ları özerk hale etireceğiz. Aidatları kendileri toplayıp kendi bütçeleri olacak. Seçimlerini bağımsız bir şekilde, liyakat sahibi kişileri seçerek yapacaklar. Halen 10’a yakın BYK bize destek veriyor. Onlarda çaresizlikten yanlışı anladılar. BYK’lar yönetim kurulunu seçecek delegeleri seçerek antidemokratik uygulamaya son verecekler.

hasan-erdem-kapadokya-005.jpg

10 BİN KİŞİDEN NEMALANIYORLAR, BUNA SON VERELİM

Şimdi 10 bin kişi ile seçim yapılıyor. Bu durum onların işine geliyor. Onları 5 yıldızlı otellerde ağırlıyor. Söylemeye utanıyorum gelenleri yönetim kurulu üyeleri üzerinden TÜRSAB'a fatura kestiriyor. Biz 3-5 kişiye para kazandırmaları, nemalanmaları için mi oy veriyoruz? Yoksa haklarımızı korumaları için mi oy veriyoruz? Gelin demokratik hakkımızı 2-3 Aralık’ta kullanalım ve aleyhimize çalışan sistemi bertaraf edelim.

hasan-erdem-kapadokya-006.jpgYALANLARLA YAPILAN YÖNETİME SON VERECEKSİNİZ
Biz size olan sevgimiz ve saygımız için yollara düştük 81 ilde karşınıza çıkarak doğruları alatmaya çalıştık. Mevcut yönetim yalanlar politikasiyla TÜRSAB’ı yönetmeye çalışıyor. Artık bu yalanlara sizler son vereceksiniz.

TÜRKIYE’NIN ALGISI İÇİN TÜRSAB ÇALIŞMA YAPMIYOR
Türkiye’nin algı bozukluğunu düzeltmek TÜRSAB’a düşüyor. Türkiye’ye turist gönderen ülkelerin turizmini yönetenlerle bir araya gelerek çözüm çareleri üretmelidir. Dünyanın her yerinde olan olayların Türkiye’de olmadığı anlatılmalıdır.

hasan-erdem-kapadokya-007.jpg
TÜRSAB KAPADOKYA İÇİN NE YAPACAK?
TÜRSAB’ın Kapadokya için bir projesi, reçetesi bile yok. Onlar başka yerdeler. Gidip Yenikapı’da liman istiyor. Bize liman mı, iş mi lazım? Acenteler kan ağlıyor. Onlar başka yerdeler. Bu anlayışla nereye gideceğiz.

2 -3 ARALIK TÜRSAB’TA MİLAT GÜNÜDÜR
2-3 Aralık TÜRSAB’ın menfaat çetelerinden kurtarıma günüdür. 20 yıldır vadediyor. Daha sonra bizleri unutuyor ve vaatlerini yerine getirmiyor. 20 yılda yapmadığını iki yılda nasıl yapacak . 2-3 Aralık TÜRSAB için milattır. Paşalık, ağalık sistmine sizler oylarınızla son vereceksiniz. Atlınızı vicdanınız ve sağduyunuzu kullanarak oy verin.”

Bu haber toplam 6293 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.