• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • Antalya 21 °C

Türkiye'yi Ruslara James Bond tanıtıyor

Türkiye'yi Ruslara James Bond tanıtıyor
Komsomolskaya Pravda, Global Connection Uluslararası Medya Grubu’nun katkılarıyla hazırladığı Türkiye turizmi özel sayısını okuyucularıyla buluşturdu.

MOSKOVA- Yaklaşık 1 milyon tirajı bulunan Rusya’nın efsane gazetesi Komsomolskaya Pravda, Global Connection Uluslararası Medya Grubu’nun katkılarıyla hazırladığı Türkiye turizmi özel sayısını okuyucularıyla buluşturdu.

Dünyanın önde gelen turizm fuarlarından MITT Moskova Turizm ve Seyahat Fuarı’nın açılış gününde Rus okurlarla buluşan Türkiye turizm eki 12 sayfa. 13-15 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleşecek MITT Fuarı ile birlikte hareketlenen Rus turizm pazarında, Rusya’nın en etkili gazetesinin Türkiye turizm eki yayınlaması, Türkiye’nin beklentilerini yükseltti.

james-bond.jpgTürkiye ekinin kapak yıldızı James Bond

Türk turizmini anlatan yayının kapağında James Bond karakteriyle tanınan Hollywood sinemasının tanınmış ismi Pierce Brosnan yer alıyor. Barbaros Tapan tarafından gerçekleştirilen röportaj, yayına ilgiyi yükseltti.

Türkiye turizm eki, Rusya pazarında Türkiye’nin tanıtımı ile ilgili en önemli yayın olarak görülüyor. Daha önce de Oscar’lı oyuncular Denzel Washington, Ben Affleck ve Nicole Kidman röportajları ile okuyucuların ilgisini çekmeyi başaran yayınlara imza atan Global Connection’un Genel Koordinatörü Onur Tayşu, Türkiye’nin 2018 yılı hedefinin 5 milyondan fazla Rus turisti ağırlamak olduğunu söyledi.

james-bond-001.jpgHedef, 5 milyondan fazla Rus’u ağırlamak

Rus turist sayısının 2015 yılında 3 milyon 649 bin iken, 2016 yılında 886 bine düştüğünü anımsatan Onur Tayşu, “Sıkıntılı dönemi atlattık. Yapılan etkili tanıtım çalışmalarının da katkısıyla 2017 gerçekten yükseliş yılı oldu ve 4 milyon 715 bin Rus turist ile önceki iyi dönemleri bile geride bıraktık. Turizm sektörümüzün 2018 hedefi Rus sayısının 5 milyonun üzerine çıkması” dedi.

Geçen hafta ITB Berlin Turizm Fuarı’nda benzer bir yayına daha imza atan Global Connection Uluslararası Medya Grubu, Almanya pazarında da Türkiye’ye yönelik ciddi bir hareketlenme bekliyor.

27 ülkede faaliyet gösteren Global Connection, ilgili ülkelerin lider medya kuruluşlarıyla birlikte hazırladığı yayınlarla, Türkiye’nin turizm potansiyelini ve albenisini dünyaya anlatıyor.

Bu haber toplam 3517 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.