• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Türk turizmciler Laponya'da

Türk turizmciler Laponya'da
Türkiye'nin önemli seyahat acenteleri Finlandiya'nın Laponya bölgesini tanımak üzere Helsinki ve Rovaniemi’de workshoplara katıldılar.
ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

HELSİNKİ/ ROVANIEMİ- Türkiye"nin outgoing yapan önemli seyahat acentelerinin temsilcileri Finlandiya"nın son yıllarda dünya turizminde dikkati çeken Laponya bölgesini tanımak üzere Helsinki ve Rovaniemi"de workshoplara katıldılar.
Finlandiya"nın başkenti Helsinki"de workshoplara katılan seyahat acenteleri daha sonra Noel Baba"nın evinin bulunduğu Laponya bölgesindeki Rovaniemi"de çalışma toplantıları yaptılar.



THY HELSİNKİ MÜDÜRÜ PINAR AYVAZ'IN BAŞARISI

THY Helsinki Müdürü Pınar Ayvaz göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalarla Finlandiya ile Türkiye arasında turizmde işbirliği çalışmaları en üst düzeye taşındı. Pınar Ayvaz, son üç ayda düzenlediği üç famtripin sonuçları görülmeye başlandı. Pınar Ayvaz'ın Türkiye'nin Büyükelçiliği, Finlandiyalı seyahat acenteleri ve bölgede yerleşik Türkler arasında yaptığı çalışmalarla THY'nin uçakları doldu. Bu arada Türk turizmciler uzun yıllardanberi unuttukları Finlandiya'da düzenlenen fuarlara katılmaya başladılar. Pınar Ayvaz yaptığı çalışmaların ülkesi için olduğunu belirterek "Biz görevimizi yapıyoruz" dedi.

THY,TATK VE FİNLANDİYA TURİZM BAKANLIĞI İŞBİRLİĞİ

THY ve Türk Avrupa Turizm Konseyi işbirliği ve Finlandiya Turizm Bakanlığı"nın ağırlaması ile düzenlenen tanıtıma katılan seyahat acenteleri Helsinki"nin ünlü restoranlarından Savotta"da yapılan workshop"ta Finlandiyalı seyahat acenteleri ile karşılıklı işbirliği görüştüler.


THY Helsinki Müdürü Pınar Ayvaz. Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, Baracuda Turizm'in sahibi Cem Polatoğlu, Setur"dan Yeşim Özaltay, Cafe Tur"dan Tülay Özkan, Nat Turizm sahibi İsa Tuncer,Turizm sahipleri Ceylan ve Gonca Duru ve Türkiye"nin Helsinki Büyükelçisi Selah Korutürk

BÜYÜKELÇİ SELAH KORUTURK İLE YEMEK YENİLDİ

 Aynı akşam ise Şaşlık restoranda Türkiye"nin Helsinki Büyükelçisi Selah Korutürk"ün katıldığı yemekte Fin ve Rus mutfağının lezzetlerini tattılar.
Ertesi gün Laponaya bölgesindeki Rovaniemi"ye geçen seyahat acenteleri havalimanında bölgenin seyahat acenteleri ile bir workshop"a daha katılarak bölge hakkında bilgilendiler. Daha sonra karşılıklı işbirlikleri yapıldı.


Pronto Tur'un sahibi Ali Onaran lokantanın duvarına üzerinde Atatürk fotoğrafı bulunan Türk parasını astı. "Burada bir Tek Atatürk eksik" dedi.

LAPLAND GEZİSİNE KATILAN SEYAHAT ACENTELERİ

Finlandiya"nın son yıllarda yükselen turizm bölgesi olan ve geçtiğimiz Laponya"ya giden seyahat acenteleri şöyle:
Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak, Pronto Tur sahibi Ali Onaran, Baracuda Tur sahibi Cem Polatoğlu, Duru Turizm sahipleri Ceylan ve Gonca Duru, Nat Turizm sahibi İsa Tuncer, Metro Turizm Genel Müdürü Birol Tüfekçi ile Nebil Özyiğit, Cafe Tur"dan Tülay Özkan, Travel Club"tan Alper Keskin, Setur"dan Yeşim Özaltay, Aktuel Turizm den Ömer Durna, Hürriyet"ten Ersin Kalkan, Büşra Bozok ve turkiyeturizm.com"dan Özkan Altıntaş katıldı


Seyahat acenteleri seminerde


Lapland hakkında bilgi verildi


Özkan Altıntaş, Birol Tüfekçi, Ali Onaran, Nebil Özyiğit




Türk seyahat acentelerini ağırlayan YourAgent Genel Müdürü Antti Haataja, Finavia Incoming Satış Müdürü Thomas Kingelin,  Rovaniemi Havalimanı Genel Müdürü Martti Oinas


Rovaniemi Havalimanı Genel Müdürü Martti Oinas ve YourAgent Genel Müdürü Antti Haataja


Setur"dan Yeşim Özaltay


Metro Turizm Genel Müdürü Birol Tüfekçi ile Nebil Özyiğit


Baracuda Tur sahibi Cem Polatoğlu ve Aktuel Turizm den Ömer Durna


Pronto Tur sahibi Ali Onaran


Travel Club"tan Alper Keskin


Cafe Tur"dan Tülay Özkan


Hello Turizm Genel Müdürü Emin Çakmak


Duru Turizm sahipleri Ceylan ve Gonca Duru


Nat Turizm sahibi İsa Tuncer
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.