• BIST 9540.42
  • Altın 2490.432
  • Dolar 32.5053
  • Euro 34.822
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Türk turizmciler Hindistan’da-1

Türk turizmciler Hindistan’da-1
Türk Hindistan Turizm Konseyi ile Türk turizmciler Hindistan'da 8 şehirde 1000’e yakın Hintli seyahat acentesi buluşarak Türkiye’yi tanıtıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
MUMBAI (BOMBAY)- HİNDİSTAN-
Türk turizmcilerinin Hindistan"ın 8 önemli şehrinde 1000e yakın Hintli seyahat acentesi ile buluşarak düzenledikleri road show"un il ayağı olan Mumbai"de (Bombay) büyük kalabalık yaşandı.

emin-bombay2.jpg

Türk Hindistan Turizm Konseyi TITC Başkan'ı Emin Emin Çakmak 'ın 25 seyahat acentesi, otelci ve turist rehberlerinden oluşan ekiple Hindistan'da 8 şehire düzenlediği roadshow Hintli acentelere ile Mumbai ITC Hotel'de buluşma ile başladı.

koray1.jpg

Hindistan roadshow’unda TC. Mumbai Başkonsolosu Erdal Sabri Ergen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Müşaviri Özgür Aytürk, Türkiye Seyahat Aceteleri Birliği-TÜRSAB'tar Berna Akar, TITC Hindistan Temsilcisi Parmod Sahni, kokartlı İngilizce rehber Koray Yalkut, TITC Basın Danışmanı Özkan Altıntaş, Antalya Rehberler Odası-ARO eski Başkanı Osman Özbuldu, THY Hindistan temsilcileri ile turizmciler yer alıyor.

ozgur11.jpg

TC. Mumbai Başkonsolosu Erdal Sabri Ergen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Müşaviri Özgür Aytürk,

bombay1.jpg

“TURKEY SPECIALIST” SERTIFIKALARı VERILDI
TİTC Başkanı Emin Çakmak'ın açış konuşmasından sonra Türkiye'nin kokartlı İngilizce rehberi Koray Yalkut Hintli acentelere Türkiye'nin kültürel, siyasi ve turizm yapısı hakkında bilgiler verdi.
Bu toplantı sonrası Hintli acenteler Türk turizmcilerle worksop'ta buluşacaklar. Daha sonra verilecek yemekten sonra workshop devam edecek. Yaklaşık 3 saat süren etkinlik sonrası toplantıya katılan Hintli acentelere Türkiye'nin tanıtımını ve tesislerini içeren bigilerle dolu kitler yanında “Turkey Specialist” sertifikaları verildi.

bombay22.jpg

1000 HINTLI ACENTE İLE BULUŞMA
25 Eylül'de Mumbai'de başlayan etkinlik 5 Ekim'de yeni Delhi'de sona erecek. Etkinlikler Mumbai, Bengalore, Hydarabad, Ahmedabad, Kalküta, Lucknow, Chennai ve yeni Delhi şehirlerinde yapılacak. Bu süre içinde Türk turizmciler yaklaşık 1000 Hintli acente ile bir araya gelecek.

bombay66.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.