• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 17 °C

Türk turizmci Kalender, Hindistan’da kara listede

Türk turizmci Kalender, Hindistan’da kara listede
Hintli turizm yazarı Manoj Mehta, Travel Shop sahibi Murtaza Kalender’in Hintlilerin dini inançlarıyla oynadığı ve sahte vaatlerle turlar düzenlediğini yazdı

MANOJ MEHTA- HEAVENLY INDIA
INDORE / HİNDİSTAN
- Hindistan’ın önemli uluslararası turizm yazarlarından Travel Media Group sahibi Heavenly India CEO’su turizm yazarı Manoj Mehta, Travel Shop adlı Türk seyahat acentesi sahibi Murtaza Kalender’in Hintlilerin dini inançlarıyla oynadığı ve sahte vaatlerle turlar düzenlediği için Hindistan turizminde ‘kara listeye’ alındığını yazdı.

qmanoj-mehta.jpgYAZIYI HİNTLİ VE TÜRK TURİZMCİLERE GÖNDERDİ
Açıklamasını sosyal medya üzerinden yaparak Hindistan’daki ve Türkiye’deki turizmcilere gönderen Manoj Mehta, giderek gelişmeye başlayan Hindistan ile Türkiye arasındaki turizm işbirliğine zarar verdiğini belirttiği Travel Shop Turizm’in sahibi Murtaza Kalender’den uzak durulması konusunda uyarıda bulundu.
Gazeteci Manoj Mehta, Türk-Hindistan Konseyi- TITC’nin yıllardan beri büyütmeye çalıştığı Türkiye-Hindistan arasındaki turizm ilişkilerini bozduğu için Travel Shop’u Türkiye’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği-TÜRSAB, Hindistan Turizm Bakanlığı, Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonu –TAFİ’ye şikayet ettiğini bildirdi.

manoj-mehta-001.jpg
manoj-mehta-002.jpg
TÜRKİYE GİBİ GÜZEL ÜLKENİN İTİBARINI ZEDELİYOR
International Travel & Tourism World Destination Magazine’nin de Genel Yayın yönetmenliğini ve turkiyeturizm.com’un Hindistan Temsilciliğini yapan turizm yazarı Manoj Mehta, “Travel Shop’un sahibi Murtaza Kalender insanları aldattığı için hakkında yapılan yüzlerce şikayete rağmen Türkiye gibi güzel bir ülkenin Hindistan’da ki itibarını zedelemektedir”diyerek şunları yazdı:

manoj-mehta-003.jpgHİNTLİLERE SIĞIR ETİ YEDİRİYOR
“Murtaza Kalender, Hintli acentelere yerine getirmediği veatlerle ve aldattığı tur teklifleriyle çok ucuz fiyatlar vererek güzel ülke Türkiye’nin değerini düşürüyor. Hintli seyahat acentelerini ve turistleri aldatırken onlera haberleri olmadan sığır eti yediriyor ve dini ininçlarıyla oynuyor. Sahte vaatlerle Türkiye ve Hindistan arasında gelişmeye başlayan seyahat endüstrisine zarar veren Travel Shop ve sahibi Murtaza Kalender’den uzak durun” dedi.


 

Bu haber toplam 21992 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.