• BIST 9517.4
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 23 °C

Türk otel yöneticisi dünyanın yıldızı oldu

Türk otel yöneticisi dünyanın yıldızı oldu
TUROYD’in Emitt 2020 Fuarı nedeniyle Hilton Garden Inn Beylikdüzü Hotel’de buluşmasında birlik ve beraberlik mesajları verildi

ÖZKAN ALTINTAŞ TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL- Turizm Otel Yöneticileri Derneği-TUROYD’in Emitt 2020 Fuarı nedeniyle Hilton Garden Inn Beylikdüzü Hotel Genel Müdürü Ertuğrul Uzak ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel buluşmasında birlik ve beraberlik mesajları verildi. Kalabalık katılımın gerçekleştiği yemekte Elazığ depreminde kaybettiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Turizmci Hüseyin Baraner’e teşekkaür plaketi verildi ve orkestranın çaldığı nostaljik müziklerle geç saatlere kadar birlikte olmanın keyfi çıkarıldı.

turoyd’in-emitt-202.jpg
ertugrul-uzak.jpg
turoyd’in-emitt-202-001.jpg
TUROYD TÜRKİYE SINIRLARINI AŞTI

TUROYD Başkanı TUROYD’un giderek büyüdüğünü ve hep birlikte Türk turizminin daha iyi yerlere taşınması için çalışmaları yürüttüklerini belirterek “TUROYD büyüyor. Üyelerimizin sayısı Türkiye sınırlarını aştı. Artık Türk turizminin en önemli çalışanı olan otel yöneticisinin farkına varıldı. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuçlar almaya başladık” dedi.

turoyd’in-emitt-202-003.jpgTÜRK OTEL YÖNETICISI VAZGEÇILMEZ OLDU
TUROYD’un yemeğinde Türk turizmine yıllardan beri fikirleriyle ve eylemleriyle katkıda bulunan turizmci Hüseyin Baraner’e TUROYD’a verdiği destek nedeniyle el yapımı seramik bir tabak verilerek teşekkür edildi. Hüseyin Baraner ise otel yöneticilerinin Türk turizmini ayakta tutan en önemli kişiler olduğunu belirterek “Türk otel yöneticisi dünyanın yıldızı oldu. Otellerin yıldızları önemli değildir. Asıl oteli yöneten Türk yönetici yıldızdır. Gittikleri her yerde başarılarıyla vazgeçilmez oldular. Bun da Türk milletinin genlerinden gelen misfirperverlik ön plana çıktı. Türk otel yöeticisi bu yeteneğini profesyonel yönetim anlayışınca birleştirince vazgeçilmez oldu. Gittiğim her ülkede Türk otel yöneticisini görünce ve başarısını görünce gurur duyuyorum” dedi.

hilton-garden-inn-beylikduzu-.jpg
hilton-garden-inn-beylikduzu--001.jpg
hilton-garden-inn-beylikduzu--002.jpg
hilton-garden-inn-beylikduzu--003.jpg
hilton-garden-inn-beylikduzu--004.jpg

Bu haber toplam 4036 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.