• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Türk Denizcilik Sektörü, rotasını Expomaritt'e çevirdi

Türk Denizcilik Sektörü, rotasını Expomaritt'e çevirdi
Exposhipping Expomaritt İstanbul 15.Uluslararası Denizcilik Fuar ve Konferansı, 02-05 Nisan’da Viaport Marina Tuzla’da yapılacak.

İSTANBUL - Exposhipping Expomaritt İstanbul 15.Uluslararası Denizcilik Fuar ve Konferansı, 02-05 Nisan’da Viaport Marina Tuzla’da yapılacak. İMEAK Deniz Ticaret Odası adına UBM Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarın ön değerlendirme toplantısı, Tuzla’da yapıldı. Toplantıda, fuarın bir önceki döneme göre hem metrekare hem de katılımcı açısından büyüdüğü ve satışların tamamlandığı açıklandı.

exposhipping-expomaritt-.jpgexposhipping-expomaritt--001.jpgFuarlar Direktörü Esin Aslıhan Göksel, Exposhipping Expomaritt İstanbul katılımcılarının yer aldığı Radison Blu Tuzla Otel’de düzenlenen fuar değerlendirme toplantısında, şu ana kadar yapılan pazarlama ve tanıtım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Fuarın bir önceki yıla göre hem metrekare hem de katılımcı açısından büyüdüğüne ve satışların tamamlandığına dikkat çeken Göksel, Türk gemi inşa sektörünün hedeflediği ülke ve ziyaretçi profilinin fuarda ziyaretçi olarak yer alması için pazarlama çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

exposhipping-expomaritt--003.jpgHedef ziyaretçi profili arasında armatörler, gemi donatım ve malzeme, denizcilik savunma sanayi, elektronik iletişim ve navigasyon, mekanik ve yardımcı donanım ve mega yat ekipman teknoloji firmalarnın yer aldığı fuarda, şu an itibariyle uluslararası pavilyon sayısının 6 olduğunu belirten Göksel, “Hollanda, Norveç, Singapur gibi ülkelerden katılımcılarımız var. 6 binin üzerinde sektör profesyonelinin fuarı ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yıl amacımız Exposhipping Expomaritt İstanbul için en yüksek katılımcı ve doğru ziyaretçi sayısına ulaşmak.”dedi.

Denizcilik sektörünün en önemli oyuncuları Exposhipping Expomaritt İstanbul’da…

Gemi inşa sektörünün merkezi Tuzla’da Viaport Marina’da yapılacak Exposhipping Expomaritt İstanbul, Altınova tersaneler bölgesinden ulaşımın kolaylığı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı ile hem uluslararası hem de ulusal katılımlar için büyük avantaja sahip konumda yer alıyor. Fuarın hedef pazar ülkeleri arasında ABD’den Çin’e, Katar’dan İspanya’ya, Norveç’ten Singapur ve Yunanistan’a kadar değişik coğrafyalardan denizcilik sektörünün önemli oyuncuları yer alıyor.

exposhipping-expomaritt--002.jpgDünya genelinde pazarlama çalışmaları yürütülüyor…

Sektörün hedeflediği uluslararası ziyaretçilerin fuarda ağırlanması için ihracatçı birlikleri ile iletişim halinde bulunduklarının altını çizen Esin Aslıhan Göksel, “Ticaret müşavirlikleri ve ateşelikler ile özel destek çalışması içindeyiz. Yurtdışı fuar ziyaretleri yaparak, tanıtımlar gerçekleştirmekteyiz. 40 bin yerli ve yabancı dataya mailing, SMS, Data built-up ve 4 dilde telemarketing çalışmamız ve uygulamamız var. Yine fuar kapsamında Alım Heyeti’nden, tersane ziyaretlerine ve B2B programlarına kadar birçok etkinlik düzenlemek için çalışmalara başladık. Digital pazarlama çalışmalarımız kapsamında Türkçe, İngilizce, Rusça ve Farsça olmak üzere 4 dilde kampanya web sayfası, google, facebook, linkedin, instagram gibi önemli sosyal medya mecralarında içerik yönetimi, ücretli ve ziyaretçi odaklı reklam çalışmaları yapılıyor. ” dedi.

Sektörün dinamikleri, ‘Global Maritime Summit’te konuşulacak...

UBM’in uluslararası denizcilik portfolyosunda Seatrade Cruise Global, Sea Asia, Seatrade Maritime Middle East, Seatrade Offshore Marine & Workboats Middle East ve Exposhipping Expomaritt İstanbul gibi dünyanın lider denizcilik fuar ve konferansları yer alıyor. Bu alanda UBM’in global markası olan SEATRADE ile birlikte Global Maritime Summit 02- 05 Nisan tarihleri arasında fuar ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Denizcilik endüstrisini uluslararası ve bölgesel bazda etkileyen kilit konulara odaklanacak zirvede; dünya ekonomisi bağlamında; ‘Denizcilik sektörünün durumu’, ‘Pazar görünümleri’, ‘Küresel trendler’, ‘Türkiye bakış açısı’, ‘Gemi inşaatı, onarımı ve bakımı’, ‘Gemi inşada yükselen trend savunma sanayii araçları ’, ‘Liman ve İşletmeciliği’, ‘Yeni pazarlar’, ‘Limanlar ve alt yapı’, ‘Geleceğin gemileri’, ‘Finans ve denizcilik sektörü’ gibi konular ele alınacak.

UBM Hakkında

Exposhipping Expomaritt İstanbul, UBM Turkey tarafından organize edilmektedir. Haziran 2018 itibariyle Informa PLC ile birleşen UBM, dünyanın önde gelen B2B bilgi hizmetleri grubu ve en büyük B2B etkinlik organizatörü olmuştur

Bu haber toplam 2163 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.