• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Turizmci ve tedarikçi “Ne Varsa Manavgat’ta var”da buluşuyor

Turizmci ve tedarikçi “Ne Varsa Manavgat’ta var”da buluşuyor
Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilecek olan “Ne Varsa Manavgat’ta var”etkinliğinde (ticaret fuarı) ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecek.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT / ANTALYA - Manavgat iş dünyasını buluşturan ve Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilecek olan “Ne Varsa Manavgat’ta var”etkinliğinde (ticaret fuarı) ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirilecek. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Belediyesi işbirliği, Manavgat’ta bulunan turizm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile 6-7-8 Şubat tarihlerinde ilçede toplu alım yapan firmalar ile bu firmalara ürün satan tedarikçilerin katılımı ile gerçekleştirilecek etkinlik için çalışmalar başladı.

ne-varsa-manavgat’ta-var.jpgSTK’LAR MANAVGAT İÇİN BİRLEŞTİ
Organizasyon hazırlıkları başlayan etkinlik için MATSO binasında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği (KITUYAD) Başkanı Orman Ergin, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Mücahit Tatar, Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Başkan Yardımcısı ve MATSO 16. Meslek Komitesi Başkanı Fehmi İncidiş, Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) yönetimi, Evrenseki Turizm İşletmeciler Birliği(ESDER) yönetimi ile Organizasyonu Düzenleme Komitesi üyeleri katıldı. Toplantıda organizasyon hazırlıkları ve yapılması gerekenler konuşuldu.

ne-varsa-manavgat’ta-var-002.jpgBOZTAŞ: ILÇEMIZDE FUAR KÜLTÜRÜNÜ OLUŞTU
MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, “Ne varsa Manavgat’ta var” sloganıyla 6. Kez gerçekleştirecekleri etkinliğe iş dünyası tarafından yoğun ilgi gösterildiğini belirterek 6 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da açılışın gerçekleşeceğini ve 3 gün süreceğini söyledi. Etkinliğin her geçen yıl kurumsal bir yapıya büründüğünü ve fuar kültürünü yerleştirdiği söyleyen Boztaş, etkinlikte Manavgat’ta toplu alım yapan firmalar, konaklama tesisleri ve restoran gibi işletmelerle, bu tesislere ürün sağlayan tedarikçi firmaların buluşacağını hatırlattı. Başkan Boztaş şunları söyledi; “ikili iş görüşmelerimizin 6’cısını yapmayı planlıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda yoğun ilgi gören etkinliğimizi Manavgat Belediyemiz ve turizm derneklerimizin destekleri ile gerçekleştiriyoruz. Çevremizdeki otel yöneticileri ve tedarikçi firmaların buraya katılması için teşvik etmeliyiz. Toplu satın alım yapan firmalara ne varsa Manavgat’ta var. Aradığınız her şeyi Manavgat’ta MATSO üyelerinde bulabilirsiniz diyoruz. Pazar arayışında olan, mal satmak isteyen iş insanlarına da kendinizi geliştirin, firmalarınız kurumsallaştırın, gerekli yeterlilik belgelerinizi oluşturun ve size önünüzde 250 binden fazla yataklı kocaman pazar var diyoruz. Pazar sahibi kurumlara da diyoruz ki ne alırsanız Manavgat’ta var. Dolayısıyla tedarikçi ve toplu alım yapan firmaları ikili iş görüşmeleri çerçevesinde 6-7-8 Şubat tarihlerinde Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde araya getiriyoruz”

ne-varsa-manavgat’ta-var-001.jpgHALIS AKKAYA: GÜZEL PROJELERE IMZA ATıYORUZ
Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Halis Akkaya ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi belediye olarak organizasyona destek verdiklerini belirterek Manavgat iş dünyasının bir araya geleceği ikili iş görüşmesinin ilçeye katkı sağladığını kaydetti. Manavgat’ın birlik beraberlik içinde güzel projelere imza atacağının altını çizen Akkaya, “6 kez yapılacak olan ticaret fuarına belediye olarak destek veriyoruz. Organizasyonu düzenleyen kurumlar olarak ilçemiz ticaretine katkı sağlamasını ve firmalarımızın daha kurumsal olmasını istiyoruz. Etkinliğimiz boyunca halkımızı da Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne bekliyoruz” dedi

ne-varsa-manavgat’ta-var-003.jpg
ne-varsa-manavgat’ta-var-004.jpgMASTOB: KURUMSALLAŞMA VE KALITEYE KATKI SAĞLıYOR

Dernek olarak etkinliğin tüm aşamalarında yer alacaklarını ve destek olacaklarını kaydeden MASTOB Başkan Yardımcısı ve MATSO 16. Meslek Komitesi Başkanı Fehmi İncidiş, ikili iş görüşmelerin geleneksel hale gelmesinin bölgedeki kalite ve kurumsallaşmaya daha da önem verilmesini sağladığını söyledi. Her geçen yıl organizasyonun daha verimli ve güzel geçtiğinin altını çizen İncidiş, “Biz otelciler etkinliğin kaliteyi artırdığını düşünüyoruz. Etkinliğin daha güzel ve verimli geçmesi adına gereken desteği veriyoruz. Otelciler olarak satın alma müdürlerimizi bu ikili iş görüşmelerine katılmalarını sağlayarak destek veriyoruz. Bu yıl 6. kez yapılacak etkinliğin gelecek yıllarda çok büyük bir fuara dönüşeceğini ve sektörde kaliteye katkı sağladığını düşünüyoruz” diye konuştu.

MASİAD: ORGANIZASYON TICARETE KATKıLAR SAĞLıYOR
MASİAD Başkanı Mücahit Tatar ise etkinliğin Manavgat ticaret hayatına ciddi katkılar sağladığını belirterek, organizasyonun sürekli hale getirilmesinin önemine işaret etti. Organizasyonunun geliştirilerek ve genişletilerek devam edilmesi gerektiğini kaydeden Tatar, etkinliğe herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

ÇODER: BÖLGE KALKıNMASı IÇIN ÖNEMLI
Çolaklı Turizmini Geliştirme ve Tanıtma Derneği (ÇODER) Başkanı Yahya Kurt ise etkinliğin bölgenin ekonomisi ve turizmine katkı sağlayacağını belirterek herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Manavgat iş dünyasının bir araya geleceği ikili iş görüşmesinin her geçen yıl daha da kurumsal hale gelmesini beklediklerini belirtti.

TİSOYAB: BIRLIKTE HAREKET EDILMESINE ÖNEM VERIYORUZ”
Manavgat Titreyengöl-Sorgun Turizm Yatırımcıları Birliği (TİSOYAB) Başkanı Hüseyin Aydoğan ise Manavgat’ta gerçekleştirilen organizasyonlarda birlikte hareket etmenin yüksek olduğuna vurgu yaparak bölge ekonomik ve ticari gelişimi açısından etkinliğin önemine vurgu yaptı. Etkinliği daha fazla ilgi gösterilmesinin sağlanması için çaba gösterilmesi gerektiğine değinen Aydoğan, “Etkinlik Manavgat’ın ticari hayatına farklı katkılar sağlıyor. Gelecek yıllarda daha da büyütülmesi için çaba göstermeliyiz. Biz dernek olarak etkinliğimize her türlü desteği veriyoruz” dedi.

ESDER: Etkinlik Kalite ve satın alma birimlerine yeni alternatifler sunuyor”
ESDER Başkanı Ali Güneş ise 6’ncısı gerçekleşecek organizasyonun bölge ticaretine farklı katkılar sağlayacağının altını çizerek, “Bölge ticaretine katkı sağlayan ve iş dünyasını buluşturan etkinliğimizin hazırlıklarına başladık. Etkinliğin daha kapsamlı ve güzel geçmesini bekliyoruz. İlçede tedarikçi ve toptan ürün almak isteyen firmaları bir araya getiren organizasyon ile turizmcilerin satın alma birimlerine daha fazla alternatifler sunacaktır” diye konuştu.

KITUYAD: Organizasyon sektörde kaliteyi artıracaktır”
KITUYAD Başkanı Osman Ergin ise, Kızılağaç Turizm Yatırımcıları Derneği olarak organizasyona destek verdiklerini söyleyerek, “Böyle bir organizasyon ile ilçede toplu alım yapan firmalar ile bu firmalara ürün satan tedarikçi firmaların bir araya gelmelerinin sağlanacak” dedi. Ergin, organizasyonun her yıl daha da büyüyerek yapılması ile ilçe ekonomisine katkı sağlamasının yanı sıra sektörde kaliteyi artırmasını beklediklerini dile getirdi.

Bu haber toplam 2303 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.