• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Turizmci Cem Kınay “Akıllı Ol, İnsan Ol” adlı kitap yazdı

Turizmci Cem Kınay “Akıllı Ol, İnsan Ol” adlı kitap yazdı
Turizmci Cem Kınay, “İlk Kitabım çıktı ve çok mutluyum” diyerek yazdığı“Akıllı Ol, İnsan Ol” Adlı kitabını sosyal medya üzerinden duyurdu

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Türk turizminin önemli isimlerinden ve yenilikleriyle tanınan Cem Kınay, “İlk Kitabım çıktı ve çok mutluyum” diyerek yazdığı“Akıllı Ol, İnsan Ol” adlı kitabını sosyal medya üzerinden duyurdu. Cem Kınay duyurusunda kitabı yazarken bugüne kadar yaşadığı olaylardan kazandığı deneyimi ortaya koyduğunu belirterek “Sahip olunmaya değer her şey uğrunda çalışmaya da değer!Ustalığa ulaşmanın yolu çalışmaktan, tutkudan, pes etmemekten ve adanmışlıktan geçer” diyor. Ayrıca “Geleceğe adım atarken, yeni zaferlere ve hedeflere koşarken kalbinizde kükreyen aslanı hissedin. Hayat oyununu daima aslan tarzı oynayın” şeklinde öneride bulunuyor.

cem-kinay.jpg

KURALINA UYGUN OYNAYIN

Cem Kınay’ın kitabının arka yüzünde tecrübesini aktaran önemli bir yazı yer alıyor:
Galibiyetlerin bedeli ağırdır. Kolay ve ucuz yoldan gelmezler. Zaten zafer duygusunun tadı aşındırılan yolların çetinliğinden doğar.
Ustalığa ulaşmanın yolu çalışmaktan, tutkudan, pes etmemekten ve adanmışlıktan geçer. Özgünlüğünüz imzanız, rakiplerineze saygınız tacınızdır. Düşlediğiniz her şey kuralına uygun oynarsanız sizin olur.
Geleceğe adım atarken, yeni zaferlere ve hedeflere koşarken kalbinizde kükreyen aslanı hissedin. Hayat oyununu daima aslan tarzı oynayın.


TANITIMI VİDEO İLE YAPTI
Kitabında başarısızlıkların insana büyük değer kattığını belirten Cem Kınay, her başarısızlığın insane yeni bir güç kazandırdığını ve mücadeleye devam etmek gerektiğini belirtiyor. Bütün bunları yaparken ise insanın hem akıllı olması, hem de insanlığından ödün vermemesi gerektiğini söylüyor. İnsanın sahip olmak istediği herşey için tutkulu bir şekilde çaelışması gerektiğini belirten Cem Kınay kitap tanıtımını güzel bir video ile yapıyor.

cem-kinay-002.jpg

CEM KINAY KİMDİR?

Dr. Cem Kınay, bugüne kadar sahip olduğu bir çok ortak turizm projesi, geliştirdiği markalar ve aldığı ödüllerle turizm sektörünün dünya çapında bilinen isimlerindendir. Girişimci ruhuyla 20 yılı aşkın süredir özellikle turizm sektöründe dünya genelinde sıradışı hizmet konseptleri oluşturan Kınay, Avusturya merkezli Gulet Touristik ve Magic Life otellerinin kurucusu olarak 90’lı yılların Türkiye’deki zor turizm koşullarına alternatif geliştirerek Avrupalı turisti ‘her şey dahil’ konsepti ve Türkiye ile tanıştırdı. 1997’de Avusturya’da “Yılın Adamı” seçildi, 2006’da da Avusturya Cumhurbaşkanı tarafından Avusturya Devlet Nişanı ile ödüllendirildi.
Magic Life Otellerinin Kurucusu ve “Herşey Dahil” Sisteminin Yaratıcısı Cem Kınay, Avusturya Lisesi’nin ardından Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yedi yıllık tıp eğitimi almış. Ardından, altı yıl da ihtisas yapıp dahiliye uzmanı olmuş ancak çok sevdiği mesleğini 1990 yılında turizm uğruna bırakmış. Oniki yıldan bu yana turizm sektörüne hizmet veren Cem Kınay, 1991 yılında ortağı Oğuz Erim ile birlikte “Herşey Dahil” sistemiyle işletmek üzere Magic Life’ı kurmuş, bir yıl sonra da Sarıgerme’de ilk kulübü açmış. Bugün toplam 23 tane Magic Life kulübü bulunuyor.

Bu haber toplam 13369 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.