• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 18 °C

Turizm Tanıtım Ajansı için Ege'de Halil Özyurt aday oldu

Turizm Tanıtım Ajansı için Ege'de Halil Özyurt aday oldu
Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın için Ege Bölgesini temsilen sevilen turizmcilerinden Bodrum Otelciler Derneği - BODER- Başkanı Halil Özyurt’ta katıldı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM- Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Yönetim Kurulu Üyeliği içn yarış başladı ve adaylık yarışına Ege Bölgesini temsilen sevilen turizmcilerinden Bodrum Otelciler Derneği - BODER- Başkanı Halil Özyurt’ta katıldı.
Halil Özyurt, , ‘’Sizlerin katkıları ve destekleri ile Ege Bölgesini Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nda en iyi şekilde temsil edeceğim. Destekleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim. Umarım herkes için hayırlısı olur.’’ dedi.
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın Yönetim Kurulu seçimleri için adaylık başvuru süreci başladı. Ajansın, konaklama sektöründen 9 yönetim kurulu üyesi, 29 Aralık’ta başlayan seçuimlerle Türkiye’nin 7 ayrı bölgesinde yapılacak seçimlerle belirleniyor.

-halil-ozyurt.jpgTGA’da Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Aydın, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerini kapsayan Ege bölgesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda bir sandalye ile temsil edilecek. Toplam 192 bin 893 yatak bulunan bölgeden aday olabilmek için, en az 19 bin 300 yatağı temsil eden (yüzde 10) Bakanlık belgeli tesisten imza almak gerekiyor

EGE BÖLGESİ
Ege bölgesi, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nda bir sandalye ile temsil edilecek. Toplam 192 bin 893 yatak bulunan bölgeden aday olabilmek için, en az 19 bin 300 yatağı temsil eden Bakanlık belgeli tesisten imza almak gerekiyor.

halil-ozyurt.jpg

SEÇİM 29 ARALIK'TA İZMİR'DE YAPILACAK

Halil Özyurt TTGA adaylığı hakkında şunları söyledi:
“29 Aralık’ta İzmir’de seçim yapılacak. Ege Bölgesi’nden bir kişi Denetim Kurulu’na girecek. 7 bölgede seçim oluyor. 7 bölgeden 9 kişi seçiliyor. Bunlardan Akdeniz ve Marmara bölgelerinden 2 kişi seçiliyor. Diğerlerinden 2 kişi yönetim kuruluna seçiliyor. Yani 15 kişilik yönetim kurulundan 9 tane otelci giriyor. Bir kişi TÜRSAB’tan, Türk Hava Yolları Genel Müdürü veya Yönetim Kurulu Başkanı, diğerleri de Bakan ve Bakan Yardımcısı, Tanıtma Genel Müdürü. 15 kişilik bir yönetim kurulu oluşuyor. Seçilen otelcilerden Ege ve Akdeniz’den seçilen 3 kişi, direk icra kuruluna giriyor. Yani Ege’den seçilecek olan arkadaş, ben veya başkası direk icra kuruluna giriyor. Ben de Ege’den adayım. Geçen hafta Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Yönetim Kurulu Toplantısı yaptık. Diğer bölgelerin yönetim kurullarındaki arkadaşlarım, yani Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Denizli, İzmir ve Afyon’daki başkanlar adaylığımı destekliyorlar. Yani TÜROFED Yönetim Kurulu olarak adaylığım destekleniyor. Onların desteği ile bu yola çıktım. Ege Bölgesi’nin tanıtımı ve geliştirilmesi için en iyi şekilde görev yapacağım” şeklinde konuştu. 

HALİL ÖZYURT KİMDİR?
13.03.1961 Bodrum doğumlu olan Hacı Halil Özyurt 1978 yılında Bodrum lisesinden mezun olmuştur. Çalışma hayatına gıda sektöründe başlayıp bir süre bu sektörde faaliyetlerine devam etmiştir. 1988 yılında Gümbet Paloma Oteli açarak turizm sektörüne adım atmıştır. 1990 yılında Bodrum Otelciler Derneğine üye olup 1991 yılında Bodrum Otelciler Derneği yönetim kurulu üyesi olmuştur. 1999 yılından beri Bodrum Otelciler Derneği yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. 2002 yılında Turizm Bakanlığı Yiyecek – İçecek ve Eğlence Sektörünün Turizm Konusunda Bilgilendirilmeleri Seminerine ve Ege Üniversitesi sürekli eğitim merkezinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Sertifika programına katılmıştır. 2005 yılından beri Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine devam etmektedir aynı zamanda Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve Bodrum Kent Konseyi yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütmektedir. Profesyonel çalışma hayatına Paloma Group yönetim kurulu başkanı olarak devam eden H. Halil Özyurt evli ve iki çocuk babasıdır.

fatih-gunay-001.jpg

FATİH GÜNAY TGA'YA YEDEK ÜYE SEÇİLDİ

Öte yandan Bodrum merkezli Kartaca Turizm kurucusu ve genel müdürü Fatih Günay’ın da geçen hafta sonu yapılan TÜRSAB Genel Kurul seçiminde TGA'ya aday yedek üyeler arasında en yüksek oyu alarak TTGA'da TÜRSAB'ı temsil etmek üzere Yönetim Kurulu birinci yedek üye  olarak seçildiği bildirildi.

 

Bu haber toplam 6871 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.