• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • Antalya 15 °C

Turizm pazarlamasında dev ortaklık

Turizm pazarlamasında dev ortaklık
PVG Grubu’nun, Dorak Holding’e yatırım yapmasını kapsayan anlaşma çerçevesinde, Türkiye’ye 500 bin turist çekmek hedefleniyor.

İSTANBUL- Dünya çapında faaliyet gösteren PVG Grubu, tüm dünyada turizm işlerinin tanıtımı ve pazarlaması için Dorak Holding ile ortaklık anlaşması imzaladı. PVG Grubu’nun, Dorak Holding’e yatırım yapmasını kapsayan anlaşma çerçevesinde, Türkiye’ye 500 bin turist çekmek hedefleniyor.

Kapadokya bölgesinde yaklaşık üç bin yatak kapasitesiyle en büyük turizm yatırım grubu olarak faaliyetlerini sürdüren Dorak Holding, bölge ve ülke turizminin gelişimi açısından önemli bir anlaşma gerçekleştirdi. Dorak Holding, başta turizm olmak üzere pek çok alanda faaliyet gösteren PVG Grubu ile ortaklığa imza attı. PVG Grubu’nun tüm dünyada turizm işlerinin tanıtımı ve pazarlamasını kapsayan anlaşma çerçevesinde grup, Dorak Holding’e yatırım da yapacak.
PVG Grubu ve Dorak Holding yaptıkları işbirliği çerçevesinde; Türkiye'deki turizm faaliyetlerini birlikte yürütecekler. Hedefleri arasında Türkiye'ye 500 bin turist çekmenin de yer aldığı ortaklık ile; ülke ve Kapadokya bölgesinin turizm gelişimine katkıda bulunmak amaçlanıyor.
Ortaklık anlaşması hakkında açıklama yapan Dorak Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü şunları söyledi; “Dorak Holding’in ve PVG Grubu’nun ticari gücünü bir araya getiren anlaşma, tarafların hem Türkiye'de hem de dünyada katlanarak büyümesi için büyük bir itici güç oluşturacaktır. PVG Grubu’nun Dorak Holding’e yapacağı yatırımın da; ilave otel kapasitesi oluşturmak ve havayolu tesisleri kurmak için kullanılması planlanıyor.”
PVG Grup, yetkilileri ise uluslararası seyahat eden kişi sayısının her yıl artması ile turizm sektörünün daha çok büyüme odaklı bir iş olduğunu belirterek; grubun, kısa vadede özellikle Hindistan, Avrupa, Birleşik Krallık ve Birleşik Arap Emirlikleri ile Malezya başta olmak üzere yatırımlar yaptığını ifade etti. Yetkililer, grubun sağlık turizmi, dini turizm ve macera turizmi ile ilgili alt yapının oluşturulması üzerinde çalıştığı da dile getirdi. Ayrıca, Dorak Holding ile yapılan ortaklık anlaşmasının da grubun Türkiye’deki ve uluslararası alandaki çalışmalarının gelişmesinde de önemli rol oynayacağı vurgulandı. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.