• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Turgutreis’te sanat dolu sezona ‘merhaba’ denildi

Turgutreis’te sanat dolu sezona ‘merhaba’ denildi
Bodrum Belediyesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri eserlerini sergide konuklara sunarken sanat dolu geçecek sezonun müjdecisi oldular.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM / TURGUTREİS -
Bodrum Belediyesi Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin, Turgutreis Sabancı Kültür merkezinde düzenledikleri sezon açılışı sergisinde coşku vardı. Bodrum’a moral kazandıran ve yaz sezonunun hareketli geçeceğinin müjdesini veren sergide sahnelerin ünlü sanatçıları yer alarak renk kattılar. Böylece hem kursiyer el sanatçılarının katılımı hem de sahne sanatçılarının katılımı ile Bodrum’da sanat dolu geçecek sezona ‘merhaba’ denildi.

bodrum-sergi-.jpg

bodrum-sergi--002.jpgHER SANATIN AYRI BIR TADI VAR

İstiklal Marşı’ndan sonra, Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ünal’ın konuşması ile serginin açılışı yapıldı. Yerli konuklar yanında, yabancı turistlerinde ilgi gösterdiği sergide her sanat dalından bir köşe vardı. Resim, el işleri, seramik, çini standları ayrı ayrı güzellikleri ile öne çıktılar.

bodrum-sergi--013.jpg

bodrum-sergi--005.jpgbodrum-sergi--006.jpgSERGIYE ÖNEMLI ISIMLER KATILDI
Bodrum’a sezon açılışını müjdeleyen ve hareket getiren, aynı zamanda sanatın güzel olan her şeyini bulunduran sergiye sahne, sanat ve bilim dünyasının önemli isimleri katıldı.
Türkiye’nin müzik piyasasına damga vuran isimlerinden Hurşid Yenigün’ün emekli eczacı eşi Kıymet İlalan Yenigün’ün seramik standı çok ilgi gördü. Çini ustağı, eğitimci Ayhan Uncuoğlu’nun talebesi olan Kıymet Yenigün, standına gelen ziyaretçilere yaptığı eserlerin hikayelerini birer birer anlattı.

bodrum-sergi--003.jpgÜNLÜLER BU KEZ SERGİDE BULUŞTU
Türk sahnelerinin ünlüleri Hurşid Yenigün, Virgül lakabıyla tanınan komedyen Enver Demirkan, Ayhan Taşkın, emekli gazeteci ve gurme Şükrü Öztunç, müzisyen Rıdvan Yılmaz yer aldı. Türkiye’nin ünlülerini bir sihirbaz gibi “sevgi”yle Turgutreis’te buluşturan TürkiyeTurizm.com Ege Temsilcisi Zafer Baykal bu kez Bodrum’a renk katan sergide herkesi buluşturdu. Bodrum’a moral katan ve yazın müjdecisi olan serge 12 Mayıs Cumartesi günü akşamına kadar açık olacak.

bodrum-sergi--015.jpg

bodrum-sergi--016.jpg

bodrum-sergi--017.jpg

bodrum-sergi--018.jpg

 

Bu haber toplam 5322 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.