• BIST 9530.47
  • Altın 2484.901
  • Dolar 32.5016
  • Euro 34.8472
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 16 °C

Turgutreis’in keyfi Manzara Restoran’da

Turgutreis’in keyfi Manzara Restoran’da
Turkiyeturizm.com Ege temsilcisi Zafer Baykal, hüzünlü Bodrum gecelerini aydınlatan Manzara Restoran’ı yazdı.

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Güneşin sıcak ışıklarının yerini serin rüzgarlara terkettiği Sonbahar başlarken heryer sessizliğe bürünür. Doğa içinde kalan son enerji kırıntılarını üzerine çekerek hafif hafif sönmeye başlar.

manzara-11-001.jpg

manzara-2.jpg

sonbahar-mevsimi-hakkinda-bilinmesi-gereken-10-gercek11.jpgÇevreyi ağaçlardan dökülen sarı sonbahar yaprakları yerleri doldurur. Sonbahar bir hüzün ayıdır. Ancak Bodrum Turgutresi’te hüzün yaşanmıyor. Her mevsimin tadını çıkarmasını bilenler kendilerine lezzete, eğlenceye bırakıyorlar.

manzara-3.jpg

manzara-5.jpgLEZZET, EĞLENCE BULUŞUYOR

Yaz aylarında Bodrum’un seçkin mekanlarını gezen turkiyeturizm.com Ege temsilcisi Zafer Baykal, hüzünlü Bodrum gecelerini yazmayı sürdürüyor. Zafer Baykal, bu kez lezzet, eğlence ve yaşam arayanlar için günün 24 saati Turgutreis’e neşe ve canlılık sunan Manzara Restoran’ı ziyaret etti.

manzara-1a.jpgFARKLI YAŞAM SUNAN: MANZARA RESTORAN
Turgutreis’te Ebru Erensayın Çalık ve Fatih Erensayın adlı kardeşlerin işlettiği Manzara Restoran konuklarına tam anlamıyla farklı bir yaşam sunuyor.
Eşsiz manzarası ve gün batımı, müziği ve lezzet dolu mutfağı ile Manzara Restoran yılın her günü misafirlerine kaliteli hizmet sunuyor. Böylesine güzel hizmetin arkasında yer alan iki kardeş eğlencenin ve mutfağın nasıl olması gerektiği hakkında büyük deneyime sahip bulunuyorlar.

manzara-1-003.jpgmanzara-7-002.jpgORGANİZASYON İLE YÖNETİM KABİLİYETİ
Kardeşlerden Ebru Çalık 10 sene birçok tanınmış şirketin eğlence ve toplantı organizasyonlarında görev aldı. Daha sonra 4 yıl boyunca genç kuşağın vazgeçemediği önemli mekanlardan biri haline geler Dodo Beach’in işletmeciliğini başarı ile yürüttü.

manzara-ebru.jpg
Kardeşi Fatih Çalık ise Sakarya üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünü bitirdikten sonra çeşitli turizm şirketlerinde görev yaptı. Bu arada Dodo Beach’in işletmesini 4 yıl boyuna ablası ile birlikte yürüttü.
İki yıl önce Turgutreis Manzara Restoran’ın işletmesini işletmesini alan iki kardeş Bodrum’un en farklı mekanını yarattılar. Manzara Restoran kardeşlerin güler yüzü ve sempatisi ile kısa sürede en beğenilen yer haline geldi.

GÜN BATIMI MANZARASI, MÜZIK VE LEZZETİN BULUŞMASI
Manzara Restoran’ı sabahın erken saatlerden gece geç saatlere devam eden hizmet veren farklı bir düzene getiren iki kardeş kısa sürede bu çalışma ile fark yarattılar.

manzara-2a-001.jpgArtık konuklar Manzara Restoran’a sabah kahvaltısı ile gelerek güne başlıyorlar. Hatta sabah sporlarını bile burada yapıyorlar. Öğlen yemeklerini alan konuklar, geç saatlere kadar çaylarını için restorandan manzaranın keyfini çıkarıyorlar. Akşam ise gün batımı ile başlayan müzik ise konuklara eşsiz bir eğlence sunuyor. Geç saatlere kadar süren eğlence konuklara unutamayacakları saatler yaşatıyor.

manzara-8-001.jpgmanzara-9-001.jpgmanzara-kebap1.jpgmanzara-kebap2.jpg

manzara-4.jpgTÜRKİYE’NİN TADI

Tüm bu eğlence ve hizmetin yanında mutfağa özen gösteren iki kardeş lezzetin en iyisini sunmak için özel sunumlar hazırlıyorlar. Türkiye’nin dört bir yanını simgeleyen mezeler lezzet tutkunlarını çekiyor. Burma kebabı, fıstıklı kebap kallavi kebabı ve bey kebabı ise menüde en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

manzara-fasil-001.jpgÇarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri nostalji dolu fasıl ve günümüzün popular müziklerinin çalındığı günlerde ise konuklar eğlenceye doyamıyor. Turgutreis’de yaz kış açık olan Manzara Restoran’a bölgeye kattığı renkli yaşam için teşekkür ettik

Rezervasyon
+90 252-382 4181
+90 507 829 5643
Turgutreis-Bodrum

Bu haber toplam 10981 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.