• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 18 °C

Trabzon Tonya Erikbeli yaylasındaki otel için büyük iddialar

Trabzon Tonya Erikbeli yaylasındaki otel için büyük iddialar
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman'ın Tonya Erikbeli yaylasındaki oteli hakkında önemli iddialar ortaya atıldı.

TRABZON- Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman'ın Tonya Erikbeli yaylasındaki Foleya Mountain Resort oteli hakkında önemli iddialar ortaya atıldı. AKP'li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman'ın Tonya Erikbeli yaylasındaki oteli hakkında büyük iddialar öne sürüldü.

foleya-mountain.jpgSözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Ağustos ayında AKP'li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman'ın Tonya Erikbeli yaylasındaki otelinin açılışını yaptıktan sonra otel için iki helikopter pistinin yapılması talimatını verdi.

foleya-mountain-001.jpgİddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan otelin açılışını yaptıktan sonra şöyle konuştu;

"Otele bol kazançlar diliyorum. Bizler sadece Halk Bankası olarak değil, bakanlıklar olarak da inşallah sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz. Burada 2 helikopterin inebileceği yer olsa buraya inerdik. Bu işaret fişeğini de inşallah vermiş olalım. Ulaştırma Bakanımız zaten bu işlerin piri… Bunlar çok çok yüksek yatırımlar değil. Helikopterler inip kalkmaya başlayınca, iş adamları helikopterleriyle buraya gelecek, hafta sonu bir iki gün burada kalacaklar. Gerek valimiz, gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız, Tonya Belediye Başkanımız da üzerlerine düşeni yaparlar, biz de bu adımı inşallah hep beraber atmış oluruz"

foleya-mountain-002.jpgSonrasında Ulaştırma Bakanlığı'nda bir çalışma başlatıldı. Şartname bitirildikten sonra 15 Kasım'da ihale için onay verildi. İhale, kanunda deprem, sel gibi olağanüstü durumlar için öngörülen istisna 21b-Pazarlık Usulüyle 19 Kasım'da yapıldı. Yaklaşık maliyeti 4 milyon 236 bin TL olarak belirlenen ihale, özel olarak davet edilenler arasında yapıldı.

foleya-mountain-003.jpg
foleya-mountain-004.jpg
foleya-mountain-005.jpg
foleya-mountain-006.jpg

Bu haber toplam 22318 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.