• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Titanic Bayrampaşa’nın terasında İstanbul keyfi

Titanic Bayrampaşa’nın terasında İstanbul keyfi
Titanic Business Bayrampaşa’da Hotel Roof 360 Executuive Lounge’da iş ortakları, acenteler ve turizmcilere unutulmaz bir gece yaşattı

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL—
Türkiye’nin önemli yerli otel zincirlerinden Titanic Hotels’in Titanic Business Bayrampaşa Hotel’inde iş ortağı firmalar, seyahat acenteleri ve turizmcilerin katıldığı eğlenceli muhteşem bir gece ile “Roof 360 Executuive Lounge” ve dünya markası olan Hazır Restaurant’ı tanıttı. Titanic Business Bayrampaşa Hotel’in Genel Müdürü ve

titanic-business-bayrampasa-hotel.jpg

can-hatipoglu.jpgTitanic Hotels Satış Müdürü Hülya Ebeperi ve Mutfak Şefi Mehmet Kayahan’ın ekibiyle misafirlere verdiği eşsiz hizmet sürerken DJ Can Hatipoğlu’da çaldığı müziklerle eğlenceye renk kattı.

titanic-business-bayrampasa-hotel-001.jpg

BAYRAMPAŞA’YA DEĞER KATIYORUZ
Titanic Business Bayrampaşa Genel Müdürü Ahmet Can Yeşildağ, otelin terasında bulunan ve Bayrampaşa’dan tarihi yarımadaya kadar uzanan manzaraya sahip bulunan “Roof 360 Executuive Lounge” ile bölgede bulunan iş dünyasına Hazır Restaurant’ın lezzetlerini sunacaklarını belirterek “Bu gece konuklara buranın güzelliğini yaşattık. Önümüzdeki günlerde konukların yeni lezzetlerle tanışmalarına fırsatlar tanıyacağız. Yapacağımız böyle etkinliklerle İstanbul’un iş dünyasının yoğunlaştığı Bayrampaşa’da farklı anlayışla yeni bir system geliştiriyoruz. Titanic Business Bayrampaşa Hotel’in gelişiyle bölgenin değeri arttı ve yeni oteller açıldı. Bundan sonra ise Bayrampaşa’nın daha farklı kimlik kazanması için çalışıyoruz. İş ve tatil amaçlı seyahat edenlere sunduğumuz kusursuz hizmetle unutulmaz bir Titanic Business Bayrampaşa yaşatıyoruz”dedi.

titanic-business-bayrampasa-hotel-002.jpgtitanic-business-bayrampasa-hotel-003.jpg
Gece yapılan çekilişte çeşitli armağanlar dağıtıldı

titanic-business-bayrampasa-hotel-008.jpg

Yurtdışına eğitime öğrenci gönderen Ankara merkezli Poseidon ekibi de geceye katıldı


titanic-business-bayrampasa-hotel-009.jpg
Eşimle güzel bir gece yaşadık

TITANIC BUSINESS BAYRAMPAŞA

İstanbul’un kolay ulaşılabilir noktalarından birinde konumlanan farklı büyüklüklerde 331 odaya sahip Titanic Business Bayrampaşa; toplantı salonları, Türk ve dünya mutfaklarından seçkiler sunan restoranları, 3500 m2 alana kurulu fitness ve spa kompleksi BeFine Sports & Spa ile hem iş hem de tatil amaçlı İstanbul’u tercih eden misafirlerine konforlu ve keyifli bir konaklama deneyimi sunuyor. Havaalanları, iş merkezleri, dünya markalarının yer aldığı alışveriş merkezleri ile eğlence mekanlarına alternatifli yollar ve toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşım imkanı sağlayan Titanic Business Bayrampaşa misafirlerine sunduğu kusursuz hizmeti yeni bir uygulamayla genişletiyor.
 

titanic-business-bayrampasa-hotel-004.jpgEXECUTIVE LOUNGE
Titanic Business Bayrampaşa’da hayata geçirilen yeni uygulamayla otelin yüksek katlarında bulunan ferah odalar misafirlere daha geniş olanaklar sunacak şekilde düzenlendi. Executive odalarda konaklayan misafirler; erken giriş geç çıkış imkanı, özel giriş ve çıkış hizmeti, ücretsiz business center kullanımı gibi imkanların yanı sıra otelin en üst katında yer alan Hasır 360 Roof Restaurant’da Haliç’ten Maslak’a kadar uzanan panoramik İstanbul manzarası seyri sunan Executive Lounge’dan da ücretsiz olarak faydalanabilecek.
 

titanic-business-bayrampasa-hotel-005.jpg
titanic-business-bayrampasa-hotel-006.jpg
titanic-business-bayrampasa-hotel-007.jpgGÜN BOYU ÖZEL IKRAMLAR
Titanic Business Bayrampaşa Genel Müdürü Ahmet Can Yaşildağ ev sahipliğinde ve Can Hatipoğlu’nun DJ performansı eşliğinde düzenlenen bir kokteylle açılışı yapılacak Executive Lounge’da misafirlere sabah saatlerinde zengin bir kahvaltının ardından gün boyu özel ikramlar sunuluyor. Ayrıca alkollü içecek ve a la carte yemek menüsünde de %30 indirim uygulanıyor. Otelin executive katında konaklayan misafirlerin kullanımına açık olacak Executive Lounge aynı zamanda prestijli toplantılara ve özel görüşmelere de ev sahipliği yapacak.

Bu haber toplam 7864 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.