• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

THY, 10 bin kabin memuru alacak 

THY, 10 bin kabin memuru alacak 
THY'den pilot istihdamı sonrası bir müjdeli haber de kabin personeli olmak isteyenler için geldi. Kurum, 10 bin kabin memuru istihdam edecek.

İSTANBUL - THY'den pilot istihdamı sonrası bir müjdeli haber de kabin personeli olmak isteyenler için geldi. Kurum, 10 bin kabin memuru istihdam edecek. Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına paralel olarak daha da büyüyecek. Filosuna yeni uçaklar katılacak olan THY'nin istihdam edeceği çalışan sayısı da artacak. THY çok sayıda yeni uçuş ekibini de kadrosuna katarak önemli bir iş istihdamı sağlayacak.

thy-pilot.jpg Her yıl 500 pilot alan THY, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte artacak filosuna paralel olarak gelecek yıl rekor düzeyde 900 pilotu kokpitlerine dahil edecek. Bunun dışında rekor düzeyde de kabin görevlisi alımı da yapacak.

"KABİN MEMURU SAYISI 20 BİNE ÇIKACAK"

Şirketin kabin buluşmalarında kabin ekibine seslenen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi,"Bugün markamız iyi bir noktada ama çok daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz. Tamamlandığında Türkiye'yi dünyanın aktarma merkezi haline getirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma operasyonumuz bizim için bu yılın en önemli gündem maddesi. 2019 yılında filosuyla ve yolcu sayısıyla markamız daha da büyüyecek. 167 dar gövde, 50 geniş gövde uçak siparişi verdik. Bugün 10 bin olan kabin memuru sayımız da 20 bine çıkacak" dedi.

"SESSİZ KABİN UYGULAMASI BAŞLIYOR"

İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte çok yeniliğe imza atacaklarının da altını çizen Bilal Ekşi, "Yeni üniformalarımız hazırlanıyor. Kalitimizi daha da geliştirmek için yeni bir atılım içindeyiz. Sessizlik ve farkındalığı öne çıkaracağız. Bunun için SEFA adını verdiğimiz yeni bir dönem başlatıyoruz. Daha sessiz ve farklı bir kabin oluşturacağız. Misfarlerimizin dinlenmeye, sükunete ihtiyacı var. O nedenle daha sessiz hareket etmeliyiz" diye konuştu.

Son Dakika » Ekonomi » Haber     Haber Yayın Tarihi : 17.05.2018 10:45 Sondakika.Com

Bilal Ekşi, İstanbul, Türk Hava Yolları, Ekonomi

Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.