• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

The Times Square EDITION’da unutulmaz bir açılış

The Times Square EDITION’da unutulmaz bir açılış
EDITION otellerinin Türkiye’deki temsilcisi The Bodrum EDITON’dan sonra açılan The Times Square EDITION, New York’un altın çağının bütün ruhunu içinde barındırıyor

NEW YORK-Kültür ve eğlencenin başkenti New York’ta daha önce benzeri görülmemiş bir otel olan ve Ian Schrager’in Marriott International ortaklığında yarattığı The Times Square EDITION’un açılışını kutlamak için ünlü isimler bir araya geldi. 

the-times-square-edition-001.jpgDiana Ross, Nile Rodgers ve Chic’in performanslarıyla eşlik ettiği davete; Cara Delevingne, Hailey Bieber, Kendal Jenner, Elsa Hosk ve Joan Smalls gibi yıldızlar katıldı.

the-times-square-edition-003.jpgEDITION otellerinin Türkiye’deki temsilcisi The Bodrum EDITON’dan sonra açılan The Times Square EDITION, New York’un altın çağının bütün ruhunu içinde barındırıyor ve kapıdan içeriye girdiğiniz andan itibaren rafine dokusuyla sizi Times Square’in kaosundan kurtarıyor.

the-times-square-edition-002.jpg

Ian Schrager The Times Square EDITION’ı şu sözlerle anlatıyor:” Times Square’in altın zamanları insanda her şeyin mümkün olduğu hissini uyandırıyordu. New York hayallerin şehri, Times Square de herkesin ortak bir amaç için bir araya geldiği şehrin kalbiydi. The Times Square EDITION, geçmişten gelen hikâyelerden oluşan, bugünü yeniden canlandıran ve gelecek için oluşan umudun şekil almış hali.”

the-times-square-edition-004.jpgEDITION Otelleri Hakkında

EDITION Otelleri, geleneksel lüksü yenilikçi bir yaklaşımla tanımlayan, kişiselleştirilmiş ve bulunduğu konuma göre özelleşen tasarımıyla, kendi türünde benzersiz olan oteller yaratan şaşırtıcı ve yenilikçi bir iş birliğinin ürünüdür. En iyi yemek, eğlence ve hizmeti tek bir çatı altında sunan her bir EDITION oteli, bulunduğu konumun ve döneminin en iyi kültürel ve sosyal ortamını yansıtması ile tamamen eşsizdir.

the-times-square-edition-005.jpg

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.