• BIST 9642.25
  • Altın 2494.455
  • Dolar 32.5887
  • Euro 34.8378
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Tatil Bahçesi faaliyetini 1 Nisan 2020’ye kadar askıya aldı

Tatil Bahçesi faaliyetini 1 Nisan 2020’ye kadar askıya aldı
Faaliyetlerini askıya alan acenteler arasında ilk duyuruyu Tatil Bahçesi yaptı.

İSTANBUL - Koronvirus salgını karşısında hükümetin yayınladığı 'sağlık riski' genelgesi karşısında çaresiz kalan bazı seyahat acenteleri faaliyetlerini 1 Nisan 2020’ye kadar askıya almak zorunda kaldılar.   Faaliyetlerini sağlık riskini göz önüne alarak ve çalışanlarını korumak adına askıya alan acenteler arasında ilk duyuruyu, başarılı faaliyetlerde bulunan seyahat acentelerinden Tatil Bahçesi yaptı.

UMUTLAR SUYA DÜŞTÜ
Bazı acenteler ise umutla bekledikleri Cumhurbaşkanı’nın açıkladığı önlemler paketinden kendileri için bir şey çıkmayınca dayanacak güçleri kalmadığı için sessiz sedasız kepenk kapattılar. Kepenk kapatan acenteler "Acenteler olmazsa insanları kim gezdirecek ve milyarlarca liralık yatırım yapan turizm sektörüne müşteri bulacak. Destek bekliyorduk. Bize yaşam fırsatı verilmeliydi. Bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak" dediler. Ancak geç saatlerde Kültür ve Turizm Bakanı'nın pakete acenteleri eklemesinin yeterli olmadığını sözlerine eklediler.

TURİZMİN EN BÜYÜK GÜCÜ ACENTELER
Böylece Türk turizminin büyük yara aldığı koronavirus salgınında turizimin satış ve pazarlamasından sorumlu olan, kültürel, doğal değerlerimizin satışta en büyük gücü olan seyahat acenteleri birer birer dökülmeye başladı. Acentelerin girdikleri sıkıntı nedeniyle destek beklentileri ise hala sürüyor.

TEPKILER SÜRÜYOR
Cumhurbaşkanı’nın açıkladığı önlemler paketinde kanunla kurulmuş turizmin lokomotifi konumundaki seyahat acentelerinin adının bulunmayışı karşısında acenteler “Bizler organizasyon veya etkinlik şirketi değiliz” diyerek isyan ettiler? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’nin merakla beklediği, 19 maddelik “Ekonomik İstikrar Kalkanı” adlı pakette seyahat acentelerinin adının yer almayışı tepkilere neden oldu.
Kaynak: Koronavirüs paketinde acentelerin adı neden yok?

tatil-bahcesi-.jpg

tatil-bahcesi.jpg

TATİL BAHÇESİ ACENTESİ 1 NİSAN 2020’YE KADAR ARA VERDİ


Faaliyetine ara veren Tatil Bahçesi Genel Müdürü Fatih Cansızoğlu'nun açıklaması şöyle:

Kamuoyuna Saygiyla Duyurulur

Her birimizinin ve hepimizin sağlığı için.

Siz değerli misafirlerimizin, ekip arkadaşlarımızın, ekip arkadaşlarımızın ailelerinin ve tüm milletimizin sağlığını düşünüyor ve önemsiyoruz.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yakın zamanda ülkemizde de görülmeye başlayan #Covid-19 Salgını kapsamında aldığımız tedbirler doğrultusunda 19.03.2020 tarihinden itibaren Tatil Bahçesi (Almanya, İngiltere, Amerika, Türkiye) ofislerimizin faaliyetlerine 1 Nisan 2020 tarihine kadar ara verme kararı almış bulunuyoruz.

Sağlıklı ve güvenli günlerde tekrar buluşana dek sizlere online sitemiz wwww.tatilbahcesi.com.tr adresi ve tüm sosyal medya kanallarımız üzerinden hizmet vermekten mutluluk duyacağız.. Birbirimizin sağlığını koruyarak güvende ve en kısa süre içerisinde tekrar beraber olmak dileğiyle. Sağlıkla kalın...

Tatel Bahçesi Seyahat Acentesi



TATİL BAHÇESİ YURTİÇİ VE YURTDIŞI ÇALIŞIYOR
Tatil Bahçesi yurtiçi ve yurtdışı turlarla önemli eğitim kurumları yanında büyük bir kesime hitap ediyor. Yaptığı turlar arasında farklı geziler, eğitim bulunuyor. İngiltere ve İskoçya 'Yaşayarak İngilizce Öğrenin', Uludağ Kayak Kampı, Kanada Dil Eğitim Programı, Büyük Balkan Turu, Bulgaristan ve Romanya Turu, Avrupa Uzay Üssü ve Disneyland Turu, Büyük İtalya Turu, 2020 Elegant Avrupa Turu gibi etkinlikler yapıyor.
Yutiçi ve yurtdışı turların başarılı acentesi ayrıca Alaçatı Kemerlihan Deluxe Hotel’in sahibi bulunuyor. Son dönemde ise Tatil Bahçesi DMC çatısı altında yurtdışından yabancı hasta getirmek üzere sağlık turizmi çalışmaları başlattı. Bu amaçla online olarak www.HealthDMC.com adlı çalışmayı yürütüyor.

 

Bu haber toplam 4370 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.